TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Khamis, 24 November 2011

Duet Ohhhh Duettt

oH duett.... Dimakah engkau duet..!!
jOM sopingggggg!



Kau ada duet??

Aku pun ada gak duet !!!

Hehehe..Apa punye soklan daaa kan..

Skang ni hujung tahun..Musim Hujan...Musim Cuti Sekolah...
Yeah musim-musim cam gini lah orang sibuk menghabiskan duet..
Tambah pulak orang-orang Gomen dah gaji pulak..

Haaa... Engkau tengok la soping hujung minggu ni..
Kompem penuh ...

Ni kisah duet aku pulak..
Bunyik macam banyak..
Harem tadee pun manyak...Cikit jugak ada..porahhh ciettt..

Engkau orang nak tau..
Si Hitam haku memang mintak duet time2 macam nih..

Yeah 2 hari memang dia tak ley hidup..
Memang kisahnya, energy tak ada..

Memang mintak yang baru..
Bukan mintak body baru...
Hahaha..Kalau anak datuk xpe la..oderr je dapat pree..

Mintak tukar bateri baruuuuu!!!
Huhhh melayang-layang duet terbang....
Bagai ditiup angin...

Bak kata My Best Frend a.k.a Jiwa
pandaiii bawakk jeee....
Bila dah tak ley hidup haaa...Gase kan...
Hahahah suke sambil tergelak keriangan..
Tulah pelempuan....(Lembut kan hati mu Wanita =)

Tu je nak citerr...
okeyss...

G00d Niteeee..


p/s :  Nak bagitau, today aku pi tempah kad kahwin huhuhiiii sukeeee
like itttt....

@_____@

KALAH JUA

Salam...
Salam Semua...
Salam 1 Malaysia...

Salam Kekalahan Untuk Malaysia malam ini..

Cewahhhh!!!!!

Nak update sal bola sepak (Harimau Malaya )
Tadi baru je habis perlawanan Malaysia Vs Syria..

Sangat mencabar gak bila aku tengok pemuda kacak Syria bermain (gatai noh!!)

Diorang lari kemain laju, dah lah kaki kemain panjang..
Lincah pulak tu kan..

Tapi sebenarnya Harimau Malaya lagi handal..
Mungkin sebab diorang punya penat dari Indonesia tak habis lagi..

Tapi hebat gak pemain Malaysia main..
Gol yang pertama tu mungkin Apex tak perasan bola tu nak gol..
ehehe boleh plak tak perasan ek (andaian aku okesss!!)

Pape pun tahniah buat Pasukan Malaysia
Nanti game yang lain buat yang terbaik...Aminnn
Sebab korang main The Best...

Tu aje nak update entry nih..... byee

Nuniteeee...

Layan lagu Ni!!!!!!!!


Selamanya Harimau Malaya @__@

RAMADHAN 2019

Ramadhan ke-2   Alhamdulillah masih menikmati ramadhan untuk tahun ini, semoga dengan kedatangan ramadhan tahun ini membolehkan kita le...