TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Khamis, 19 Januari 2012

Aku Mahu.............



Petang-petang macam ni lah aku nak tacing weii...


Tadi dapat call dari Balan..

Die mintak No.Ic Mak Ayah dan Aku..

So aku pun send lah nombor2 penting tersebut kat dia...

Lepas tu niha tadi dia kol lagi..

Balan : Petang ini Makcu balik kampung pickup ayah n mak yer..

Aku : Yer dah kenape pulak?

Balan : Esok ayah nak renew pasport antarabangsa dia, mak pulaks nak kena wat pasport antarabgsa yg baru, tadi mak dah amik report kat balai sebab pasport hilang itu. Lepas tu Petang dalam 4sengah kureng sikit nak bawak dorang injection (aku pun tak hengat ape nama tah). Nanti datang rumah dulu nak pergi sekali ngan Kak yang. Jangan pulak kor amik petang besok sudah ler. (gelak sikit + siyes)

Aku : Okey petang ni makcu pickup ayah n emak.  

Balan : Okey itu jer.

Aku : k..bai..


***************************************tamat

Yang jadik aku tacing skang nih,  acaner aku nak kecek same tuan boss???

Adeii seharus-harus lah esok aku nak kena bawakan??  Ye tidak??

Tak pulak aku nak half day??
(dalam hati : takkan tak ramai kat tempat orang wat pasport antarabangsa tuh?)
Acaner ni??

CUTI???
CUTI????


Kalo coti agak melampau pulak aku kan?
Macam aku yang gaye CNY..

Tak ke peliks namanyer?
Terang-terang lagi bersuluh cuti sampai selasa..

Lemak kau ni ...


Ceh dilemaaa lagiikkk...
Acaner nih..........@#^*%$$

4 ulasan:

  1. hmmmm....sy pun x tau nak jawab soalan awk tu...

    BalasPadam
  2. hmm kalo moon cuti jerkk..hehe senang citer...

    BalasPadam
  3. Thanks join blog saya! Follow balik! Macam Aisyah, saya lagila tak tau...

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Looking Good & Beautiful

Dalam kita tak sedar kurang dari seminggu kita akan menyambut hari lebaran.  Dikesempatan dari kurang seminggu ni mesti kita masih tercari ...