TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Jumaat, 6 Januari 2012

CLEAR

Tajuk nak gempak.

Toink sekel kepala tu kang..

Debush.. Athoi'''''''''!!

Okey dah tak blur..

Menanti masa nak bla yehu....

Esok saturday.. Mari bercutiran la kata kan..

Jommm Jom.. bukan Jom Heboh okes...



K dengan bangga nya nak view kat korang my table...


CLEARRRRR



-




-




untuk pulang


Kau mampu?? hoho  





Memang dah clear untuk cukup time je nak blah..



Sat lagi jalan depan office ni memang banyak kete, motor, segala bagai lah.


Sampai aku nak kuar simpang ni pun agak kepayahan.


Ni aku bagi korang tengok pulak masa jalan lengang,

sebiji kerete or kenderaan pun tak ada..

Mungkinkah waktu kerja kan... 

hehe..


-


-



Nyaman je kan??





Okeylah..


dah masuk waktu solat Asar ye kengkawan.



Mari lah kita bersolat ..


Wink...wink...


Semoga berjumpa lagi minggu hadapan toink...

macam drama plaks huhu..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...