TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Sabtu, 14 Januari 2012

KORANG JAWAB BOLEH??

Samat malam semua.

Untuk hari ini,  aku baru nak hapdet blog.

Ini hari aku agak kesibukkan,  nak cite pun lum tibe masa lagi.

Mata dah layu jer nak type entry niha.


Tetiba nak tanya korang semua.

Tolong jawab boleh tak??

Jawab gak ae kalo sesapa yang dah singgah dan baca entry ni,

harap korang komen 1 2 pon jadiklah.

Aku mulakan soalan :

Korang ada lesen memandu??

Korang ada lesen kelas apa?

Suka tak memandu?

Apa perasaan bila korang memandu sensorang? (mana2 korang g lah)

Kenderaan paling beso korang memandu?

Pengalaman pertama kali tekan pedal minyak (motor / kereta )?


Okey tu aje nak tanya...



Sape rasa sudi nak kongsi key...


Gud nite =)

9 ulasan:

  1. saya nak jawabkan tapi s0ei bukan thp pr0fesi0nal punya..sbb sy xde lesen tp da t'bace en3 ni..
    *sy t'ign nk memndu sndri...mcti ser0n0k sbb bebas nk p mane kita suke...tapi sy pernh try bawak m0t0r skali.. mula2 memg tak0t tp ser0n0k la plak.. tp xpndy2 p0n..sbb skali je pernh.. hihi :)

    BalasPadam
  2. takde lesen..
    ta pndai memandu.. :D
    tau naek moto skuter jee..heheh

    BalasPadam
  3. aisyah ; hehehe tak pandai takpe..nanti belajar yer..lame2 blajo nnt pandai la..time tu mst tak mo lpas motor dah hehe..tp kne ht2 la..





    cik shiema; alololo...best jugak tu, start enjin truih jln jer...hehe,,

    BalasPadam
  4. ada lesen kereta.. hmm minat sket je.. tapi malas nak drive..sbb suka tido..dan gabrah kalo drive.. xpernah drive sensorang.. sbb bila ada teman pon... 2kali je bawa kereta..ngee~ tu pon dlm kawasan kampung..lalalalla~

    paling beso..bawa avanza..

    pertama kali tekan minyak..rasa cuak..otak pikir mcm kereta nak pecut ke depan.. (sbb tu pengecut bw kereta)

    hehehhehe~

    *ayah suruh keluarkan kereta adik..parking kat sebelah kereta ayah pon.....moon takut buat.. terukkan??? huhu

    BalasPadam
  5. yna tak ada lesen..g balik kerja pakai motor tunggangan tu biasa..hehe..
    mula-mula bawak motor seronok la..
    sampai tak bagi orang lain bawak..
    lama2 tahu pulak penat..:p
    nak belajar kereta entah bila..
    lesen pun tak berani2 nak buat..
    haha..

    eh ni polis ke ni?risau pulak tanya lesen2 ni..hehe

    BalasPadam
  6. cmc moon : hehehe malas ke takut? bawa lg beso kete lg gabra kan.. dah lame2 tekan myk mesti dah bosan kan..kih kih same cm sy..

    BalasPadam
  7. pretty ; aah btol tu, memula jerk best, lama2 muak gile..sy tade lesen moto tp pndai bwk moto...mase blajo bwak kete masa nak tukar gear, rase mcm tgn xckop plak.hehe.. aah sy polis tak bertauliah kih kih kih..tade lah, bukan polis la..

    BalasPadam
  8. hmmm, lyana baru dapat lesen, lesen memandu :P
    kenderaa yg pling besar, waja kottt, huhuhu
    hmmm2, okeylah, xderlah gementar sangat even b4 amek lesen xpernah pegang stereng :D

    BalasPadam
  9. e-lyana ; met bebaru ni rasa nak je bawak kan... nnt dah lelama mest bosan, nak dok sebela jerk..hehe..pape pon tahniah da der lesen =)

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now!

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now! Lazada adalah laman membeli belah yang mudah untuk kita.  Tak perlu bersusah pay...