TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Isnin, 13 Februari 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Kalo nak join klik Header kat atas nih okey..



Macam menarik jer blog aku ni kan.  Sebab menarik lah nak ajak korang

baca blog aku.

Blog aku ni tak seberapa sangat pun, akupun baru nak berjinak-jinak
nak dalam dunia blogger ni.

Blog aku ni seringkas ringkas nyer simple jek, kalo tak caye meh baca.

Blog ni bagi aku tempat berkongsi maklumat dan bertukar pendapat.

Dalam blog ni banyak kisah tentang kehidupan aku sendiri.

Takat ni entry yang aku gase paling banyak pelawat ialah




Sekian ini adalah kisah benar ^_^

23 ulasan:

  1. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak! Harap Singgah Blog Kite Jugak K... Hee

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  2. follow segment BA . .
    salam singgah ^^
    singgah blog kite if rajin . .
    saya dah sertai tapak awak ^^
    followa alik eak . .

    http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  3. hi! singgah dari blog abg ben :)
    dari segmen yang sama.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  4. singgah sini dr segmen yg same ^^
    jom singgah saye plak :D

    http://syamirayahya.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  5. singgh cni lagi, tmbah ilmu =)

    http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  6. HAi, salam perkenalan!
    Datang dari segemen yang sama, jum singgah cik Lily pulak~

    BalasPadam
  7. Hi...sama lah segmen kita kt BA ! wahh..Jom tgk entry sy pulak. folow taw !

    www.pelangiany.blogspot.com

    BalasPadam
  8. hai..dari segmen yg sama..follow blog saya ye..saya dah follow awak..

    BalasPadam
  9. dari segmen yang sama..
    jemput singgah ke blog dya
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  10. wah hehe salam perkenalan..dari segmen yang same hehe

    BalasPadam
  11. lawatan balas dr segmen yg sama

    follow awk....tq follow sy yek.//

    BalasPadam
  12. Salam perkenalan dari Sihatimerahjambu.

    -Dari segmen yang sama
    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  13. Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  14. Membalas kunjungan..hehe keep in touch k...selalu2 lah comment entry ittew ek?hehe..kite balas2 komen..heeeee... :D btw dah follow sini..

    BalasPadam
  15. Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

    Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

    Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  16. hye..
    dtg sini blas knjungan..
    dri segmen yg sama..
    btw done follow here..^^

    BalasPadam
  17. hai hai hai. singgah sini dari segmen yg same. salam perkenala.. hehe :)

    #Happy berblogging :)

    BalasPadam
  18. as salam..
    maaf lambat buat lawatan balas~

    pakcik agak sibuk. tu pasai mai lewat.
    huhu..dan akan kembali ke rusia. maka jangan marah pakcik ya.erk..

    oh..baru naK berjinak2~
    teruskan usaha ;)


    Tahan air kencing punca kerosaKan buah pinggang dan pundi kencing

    BalasPadam
  19. hai..singgah dari segmen yang sama..nice blog,keep up the good works

    http://mawarbiruairlaut-bicarakudanmu.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  20. dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 122. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  21. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now!

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now! Lazada adalah laman membeli belah yang mudah untuk kita.  Tak perlu bersusah pay...