TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Selasa, 28 Februari 2012

TENGAH TUNGGU KAN!!!

Haiii ...........

Korang dah makan malam belum?

Sesape yang diet tak perlu makan okey, huhuhu..

Aku tauu korang tengah tunggu kan??












Tunggu vanilla cokelat kan????

Tau dah sebab aku pun tengah tunggu ni.

Lambat pulak kol 9.

Sementara nak mula cerita tu meh layan dulu gambo-gambo vanila cokelat.

suwittt sangatt u!!!!




^_^





Ce teka ape akan jadikk????


Jangan berangan lebey2 ye korang huhu..

Tengok je tau!!


Meh pikir ape akan jadik pada episod malam ini?

Camner ngan izara??

Camner ngan amir??

Camner ngan penyebuk 2 org tuh!!!


Grrrrr gerammmmm...


K..bai jom tonton sesame ^_^

14 ulasan:

  1. hahaha.. betul la tu.. skrng ni bw smabil tgk cite ni la.. sweet gituu... ho3.. ^^ kesian kat zara.. --'

    BalasPadam
  2. geram kan tgok budak 2 ekor tu.jahat!

    bapak2 diorang pon xmatang jer..hihi..pengaruh tb kuat! :p

    BalasPadam
  3. AiSyA LiEzA : amat kesian kat zara isk diseksa oleh pak mentua ngan papa sendiri...adeiss...


    Ca Cik Duyung : aah jahat gilerr cam nak sepuk sepuk je dorg..^_^ opss emosi lak padahal cite jer huhu..

    BalasPadam
  4. dya pun geram..jht..perosak rumh tngga org..

    BalasPadam
  5. dyabunga : pemusnah rumah tangga org jerk..iskkk tak nyabo nak tunggu next week plak..

    BalasPadam
  6. huhu..minat vanilla coklat ek???akak suke conan edugawa..cewahhh:P

    BalasPadam
  7. Ayumi Comot : mint lah jugak...cam best je tu layan huhuaaahuaa..


    conan?? adeiss cm budak tecik yok?

    BalasPadam
  8. Ma suka tengok pasangan berdua tu, sepadan...

    BalasPadam
  9. demam drama nih skang haha..

    BalasPadam
  10. hehehe mmg tunggu citer nie..... suka sgt

    BalasPadam
  11. Kamariah Awang : romantik kan dorg ^_^



    Suriada Sulong : tau xper.jgn berngan lebey3 aeh huhu.


    zOeY zAu YaH : sebab best cite nyer...tu gamai yg demam vanila cokelat.


    C.M.A @ CikMoonAdnan : jgn terlpas esok malam ^_^

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...