TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Jumaat, 23 Mac 2012

1st Giveaway by AMNA

Tq pada CIK AMNA sebab sudi menjemput cikfi untuk join Giveaway nih.

So sesape yang nak join boleh je.

Meh klik banner kat bawah ni.



Tarikh Tamat adalah : 01 APRIL 2012

Kepada yang ditag sila join eh.

Kalo taknak pun, kena nak jugak boleh?

5 ulasan:

  1. Cik Adieb : tq dear...

    BalasPadam
  2. haha....nati saya join taw..=)..tq tag..

    BalasPadam
  3. Salam , :)

    Saya dah tukar link blog .

    http://cerita-amna.blogspot.com/

    tlg tukar ea yg link tu :)

    BalasPadam
  4. Terima kasih sebab sudi join GA saya ^^

    Good luck! ^^

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Birthday Contest Blogger   Sempena ulang tahun lazada yang ke 6 , lazada akan memberikan lebih 1000 tawaran flash dan...