TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Jumaat, 23 Mac 2012

1st Giveaway by AMNA

Tq pada CIK AMNA sebab sudi menjemput cikfi untuk join Giveaway nih.

So sesape yang nak join boleh je.

Meh klik banner kat bawah ni.



Tarikh Tamat adalah : 01 APRIL 2012

Kepada yang ditag sila join eh.

Kalo taknak pun, kena nak jugak boleh?

5 ulasan:

  1. haha....nati saya join taw..=)..tq tag..

    BalasPadam
  2. Salam , :)

    Saya dah tukar link blog .

    http://cerita-amna.blogspot.com/

    tlg tukar ea yg link tu :)

    BalasPadam
  3. Terima kasih sebab sudi join GA saya ^^

    Good luck! ^^

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...