TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Selasa, 6 Mac 2012

CURIK MASA

Haii.... hai...

Yeahh aku skang tengah menyebukk dengan keja..kejaaa kerjaa..

Tak tau taun bile nak hapdet blog ni..

Niat hati memang nak cerita banyak kisahh..kisahh hati... kisahh jiwa...

Tapi belom tersampai hajat nak mengceritakan..

Memang aku sekarang tengah banyak kerja..

Ni curik2 masa wat2 cam buat kerja tapi curi type entry jap..

Kang korang cakap aku super pemalas pulak..

-Padahal oh akulah paling rajin hahaha-


K nanti ada masa aku cerita banyak yang mungkin.

Ye aku tau korang bukan tunggu sangat kan??

K tak tunggu takpe, untuk tatapan yang sudi menunggu jer k.!!!

Sekian mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung cagu kuku korang..


Sampai sini dulu jom sambung kerja....


Rezeki yang Halal!!!

Mau kawen huhu.....

2 ulasan:

  1. takpo la..mano yg penting dahulukan la dulu yer..:)

    BalasPadam
  2. papa mifz ; tau xpe..5perkara penting ^_^

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Looking Good & Beautiful

Dalam kita tak sedar kurang dari seminggu kita akan menyambut hari lebaran.  Dikesempatan dari kurang seminggu ni mesti kita masih tercari ...