TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Khamis, 19 April 2012

1DAY KERJA APRIL

Huarghhhhh gile mengantuk.

Hari ni aku 1st day keje di bulan april.

Dari pagi wat keje tanpa henti (cisss jgn jadik penipu huahahaha)

Henti tu memang la sebab break je.. tu pun 1 hour je.

Mana cukup kan( santekk ke coti lamaa dah weii)

Hahaha tadi aku dah tak tahan gile ngantuk aku pon terus terlelap kat kusi ni ha..

Pc ni jadik saksi aku lelap krohhh kroh..zz..zzzzzz

Pergh nikmat gile bila dapat lelap 5minit cenggitu.

Tersedar 5 minit kol 5.00petang.

Jahatkan jahatttttt...

Tu laaaa angkara ko lama sangat coti, lemak tu tebaii sangat dah.

Tapi betol org kata kalo dah ngantuk memang tak le tahan.

Kena lelap walau seminit pon.

Aku pon jadik camtu gak laaa..

Bukan 1 minit tetapi 5 minit..

Korang kalo tengok meja aku dah macam murid dajah 1.

Bersepah sepah ngan fail, ketas, pen sane sini.

Penat huiiii..... Melambak keje kena buat.

Pastu tadik 1jam ngadap bosss..

Dengooo ape yang die bebelkan.. (yang tak berkaitan pon masuk ala-ala borak gak)

Mana tak tangguh kan keje..

Huarghhhh dah dah..

moh kengkawan kite pulang yokkk..


Muke terus ceria sang suria time go back....


Angan-angan mak jenin kalo dapat tido katil camnih sakang kan besh huahuahaaa

2 ulasan:

  1. hehe..len kali..amek pic.. yg penuh dgn file2.. kertas2 yerk.. bukti tu keje melambak.. hehehehe

    BalasPadam
  2. CMA ; tamoo arr maluuu....cam ape tah hahaha

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...