TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Khamis, 10 Mei 2012

HINDUSTANI

Cerita ni malam tadi punyer kisah.  Aku nak update malam tadi gune fon.  Dah tu cerita dah nak start.  Terus blur..blur nak type.  Maklumlah kalo type gune fon ni macam kura-kura terlebey makan (lambat).  Amik keputusan esok je aku update.  Muahahaha.  Sebenor nyer aku tak tau menauuu pasal Kuch-Kuch Hota Hai tu ditayang kat tv2.  Lepas je habes Bersamamu terus galih-galih channel.  Ops tengok info dulu..  Opocot mak kau!!!  Kuch Kuch Hota Hai nii malam la Kakkk....  



Terus teruje tengok Tv2 pulak.  Ingatkan habis Bersamamu aku nak gi makan dulu kat dapor.  Tengok dah start terus hadap dulu depan tv .  Bila iklan, baru aku cabut pi makan.  Pantas aku telan nasik glurp..glurp..   Nasib tak cekik-cekik aku makan.

Memang semangat nak tengok cite tuh.  Mata aku pun still tak ngantuk lagi.  Layan punye layan tup tup kol 12.00 malam aku dah terlelap.  Hahaha aku dah tak tau kemana Anjeli, Rahul, Tina lagik. 


Terus dibuai mimpi.  Aku cuba nak bertahan mata lagi, dasarr memang dah tak boleh.  Masuk bilik terus kebabom..  Marilah kita tidurannn ZZzzzzzz. 

Lagu-lagu dalam cite ni sume best-best lak tu.  ase cam nak joget cam tu jer.  Tapi ape nasib lengguk aku bukan mcm dorang yang lembut gemalai.  Aku ni tulang besi hahaha.  Bila Koi mili gaya tuuu aku terus ikot oo...laalalala.... padahal main redah je bunyik.

Seingat aku, cite ni memang dah bertahun, dari aku sekolah rendah kot.  Memang lama sangt dah,belasan tahun dah kot cecah.  Masa tu rumah kitorang mana ada Dvd macam skang.  Cume ada vedio player jer.  Pastu kalo nak tengok cite yang best-best kena pi sewa kat kedai.  Berkali-kali p sewa kat kedai.  Tapi bukan aku lah yang sewa.  Abang-abang n kakakku lah. 



Cerita ni memang sedih.  Maun menyentuh jiwa bab nanges-nanges nih.  Rasa macam aku pulak yang kat dalam tuh.  

yang aku nak bagitau .... cerita ni aku tak tengok habes pun malam tadi.  angkara mata dah nak pejam. 



Budak ini sangat comel dan mmmbammm...




SEKIAN~~~~

6 ulasan:

  1. haha.. moon pon..mula2 nak layan..tapi memikirkan mata ni mmg xtahan lepas pkl 10..

    maka...xde laa tgk... hehehe

    BalasPadam
  2. hehehe.... xD byk kali dh tgk..tapi still tgk juga kalau ditayankn xD

    BalasPadam
  3. dia layan jugak citer tu smpai habis..haha

    BalasPadam
  4. C.M.A @ CikMoonAdnan tu le pasal.. mata terus kelaut haha

    BalasPadam
  5. AiSyA LiEzA best kan cite tu,,,dah berkali-kali dah kot tgok..hehe

    BalasPadam
  6. dyabunga tak ngantuk ker? cite tu smp kol 1.30am kan

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Looking Good & Beautiful

Dalam kita tak sedar kurang dari seminggu kita akan menyambut hari lebaran.  Dikesempatan dari kurang seminggu ni mesti kita masih tercari ...