TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Khamis, 5 Julai 2012

SESUAI TAK?





Ni aku nak tanya korang..

Dengan ikhlas dan baek hati..

Sila komen eh eh eh...

 Okey tak background / layout blog aku ni?

Korang nampak menarik ke tak?

Nampak suram ke tak ?

Nampak cam rimas tak ?


Sila komen dengan ikhlas okey... Terima kasih...

5 ulasan:

  1. seikhlas ea...okay..nampak kemas...=)

    BalasPadam
  2. ok...xrimas
    x sakit mate membace...
    huhu...^_^

    BalasPadam
  3. Personally saya suke design & layout blog awk nampak kemas dan cantik, mungkin size font dibesarkan sedikit..

    Terima kasih.

    Entri terkini:Adakah anda cukup KREATIF untuk menilai design-design kad kahwin di sini?!

    BalasPadam
  4. Rasa font kat entry tu pakai yang gelap sikit.....
    Supaya mudah nak baca....
    Light sangat cam silau la.....
    Ikhlas dari hati ni... =D

    BalasPadam
  5. jujur- warne terlalu lembut..cube bg striking sikit.hehe

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Clinical Trial Biostatistics and Biopharmaceutical Applications E-book Download

2014 | 580 Pages | ISBN: 1482212188 | PDF | 4 MB Since 1945, "The Annual Deming Conference on Applied Statistics" has been an impo...