TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Khamis, 5 Julai 2012

SESUAI TAK?





Ni aku nak tanya korang..

Dengan ikhlas dan baek hati..

Sila komen eh eh eh...

 Okey tak background / layout blog aku ni?

Korang nampak menarik ke tak?

Nampak suram ke tak ?

Nampak cam rimas tak ?


Sila komen dengan ikhlas okey... Terima kasih...

5 ulasan:

  1. seikhlas ea...okay..nampak kemas...=)

    BalasPadam
  2. ok...xrimas
    x sakit mate membace...
    huhu...^_^

    BalasPadam
  3. Personally saya suke design & layout blog awk nampak kemas dan cantik, mungkin size font dibesarkan sedikit..

    Terima kasih.

    Entri terkini:Adakah anda cukup KREATIF untuk menilai design-design kad kahwin di sini?!

    BalasPadam
  4. Rasa font kat entry tu pakai yang gelap sikit.....
    Supaya mudah nak baca....
    Light sangat cam silau la.....
    Ikhlas dari hati ni... =D

    BalasPadam
  5. jujur- warne terlalu lembut..cube bg striking sikit.hehe

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...