TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 7 Ogos 2012

NAFSU SERAKAH !!!




 










Makin nak raya makin membuak-buak nafsu serakah nak membeli gajet.
Hahaha bukan nafsu nak ber***n ye kengkawan.
Kang ada yang salah fahaman kesitu pulak.
Sebenarnya aku dah terpengaruh dek Samsung Galaxy SII.

Aku tak tahu ape yang menariknye sampai aku pon terjebak untuk memiliki.
Tapi belum dapat memilikinyer.
Jangan pulak disuruh aku bezakan dengan SIII, aku tak mampu weiiiiii....

Aku suka tengok nipisnyer tlepon tu..
Bile touch2 tu nampak cm ouhhhhh ayunyer sentuhan aku hahaha..

Bertapa lembutnya tangan aku untuk meng touch touch tlepon itu.
Aku pon tak tau mendalam sangat pasal SII nih..
Tapi mmg minat sangat.
Tak tau ape app yang ade dlm tlepon tuh.


Kalo ade yang menggunakan telepon brand samsung model SII ni meh lah komen.

Bagi tau kat aku ape yang best nyer, ape function dlm tlepon tu yang boleh wat aku lagi tertarik.



Sekian sila komen!!!


Isnin, 6 Ogos 2012

Berbuke Ramadhan ke_16

Semalam petang mak aku tny aku,nak masak ape.
Aku pun lantas jawab, wat kari telo jelah. Lg pun ada balance Masak asam tetel yg smalam punye.
Jadi aku pun memasak lah dgn jaya nya kari telur bsama kentan. Tapi ada kurang masin sikit. Maklum aku bpuasa. Hehe.
Lain2,layan gambar ajelah. Yang aku tag kan gambar pesel merahtu adalah penyeri selera kami, iaitu budu. Keh keh.

Maafler pnulisan kurg enak -- via mobile

RAMADHAN 2019

Ramadhan ke-2   Alhamdulillah masih menikmati ramadhan untuk tahun ini, semoga dengan kedatangan ramadhan tahun ini membolehkan kita le...