TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Selasa, 7 Ogos 2012

NAFSU SERAKAH !!!




 










Makin nak raya makin membuak-buak nafsu serakah nak membeli gajet.
Hahaha bukan nafsu nak ber***n ye kengkawan.
Kang ada yang salah fahaman kesitu pulak.
Sebenarnya aku dah terpengaruh dek Samsung Galaxy SII.

Aku tak tahu ape yang menariknye sampai aku pon terjebak untuk memiliki.
Tapi belum dapat memilikinyer.
Jangan pulak disuruh aku bezakan dengan SIII, aku tak mampu weiiiiii....

Aku suka tengok nipisnyer tlepon tu..
Bile touch2 tu nampak cm ouhhhhh ayunyer sentuhan aku hahaha..

Bertapa lembutnya tangan aku untuk meng touch touch tlepon itu.
Aku pon tak tau mendalam sangat pasal SII nih..
Tapi mmg minat sangat.
Tak tau ape app yang ade dlm tlepon tuh.


Kalo ade yang menggunakan telepon brand samsung model SII ni meh lah komen.

Bagi tau kat aku ape yang best nyer, ape function dlm tlepon tu yang boleh wat aku lagi tertarik.



Sekian sila komen!!!


5 ulasan:

  1. bulan2 pose ni kene kurangkan nafsu...hihihi...x sure la awak,,sebab kita pon pakai nset biasa2 je..x mampu nak pakai canggih2..hee

    BalasPadam
  2. @Azee Hana hehehe tu lah tgh control napsu serakah nih.. hehe.. tq..

    BalasPadam
  3. pe lagi, beli ler..hehehehehehe~

    klu nak tgk function2 nie.. kena wat survey.. layan youtube.. mesti ada yg wat tutorial pasal henpon tu

    BalasPadam
  4. Jemput singgah dan sudi join http://penchentalily.blogspot.com/2012/08/1st-give-away-by-cik-lily.html

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...