TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Isnin, 8 Oktober 2012

JALAN BOSAN

Sabtu malam ahad punye cite, baru aku kemukakan hari isnin ni.  

Mak, kakak n abg ipar aku gi Singapore.  Gi melawat sedara dia bersalin.  Habes tu aku ni ditugaskan menjadik bebi siter. 

Malam ahad tu sume dah kebosanan, pujuk rayu aku ajak pusing-2 melaka.  So pas isyak aku suruh dorang besiap.  Nak bawak pusing kunun.  Padahal mata dah rabak ni.  Siang di Pd malam di Melaka.

Aku park kat sungai melaka pastu lepaskan dorang kat tepi-2 tu.  Bagi kamera sukati ko la nak wat pe pon.

Aku tak turun sebab dah lay sgt mata time tu.  Jadi sekeping pon xde gbr aku. memang tak suke interprame kan hehe..






Ini saje, tak kose aku nak edit dah. malas sgt ni... sekian..

2 ulasan:

Sudi sudi lah komen...

Lazada 11.11 Blogger Contest: Unboxing Time!

Bagi korang yang tidak sempat untuk join contest 1111 lazada haritu, kini lazada melanjutkan contest tersebut untuk korang join se...