TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Isnin, 8 Oktober 2012

JALAN BOSAN

Sabtu malam ahad punye cite, baru aku kemukakan hari isnin ni.  

Mak, kakak n abg ipar aku gi Singapore.  Gi melawat sedara dia bersalin.  Habes tu aku ni ditugaskan menjadik bebi siter. 

Malam ahad tu sume dah kebosanan, pujuk rayu aku ajak pusing-2 melaka.  So pas isyak aku suruh dorang besiap.  Nak bawak pusing kunun.  Padahal mata dah rabak ni.  Siang di Pd malam di Melaka.

Aku park kat sungai melaka pastu lepaskan dorang kat tepi-2 tu.  Bagi kamera sukati ko la nak wat pe pon.

Aku tak turun sebab dah lay sgt mata time tu.  Jadi sekeping pon xde gbr aku. memang tak suke interprame kan hehe..






Ini saje, tak kose aku nak edit dah. malas sgt ni... sekian..

2 ulasan:

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...