TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Khamis, 27 Disember 2012

AKU DAH KAHWIN 14.12.2012

Jeng-jeng, aku dah lama tak apdet blog ni.  Nak apdet masa adelah sangat terhad skag ni.  Pada 14.12.2012 dengan sekali lapaz aku telah menjadi isteri kepada suamiku Anuar Bin Adan.  Terima kasih tak terhingga buat Mak, abg, kakak dan anak-2 buah yang telah bertungkus lumus menjayakan majlis perkahwinan aku tu.  Dalam kemeriahan majlis tu, teselit jugak kesedihan apabila terkenangkan kembali arwah ayah. (Al-Fatihah).

Gambar pun aku tak sempat nak amik.  Banyak dari kamera anak-2 buah dan kawan-2 yang datang.  Nak tunggu gambar dari phtogrp adelah dalam sebulan katanya. Aku kena bersabar nak tengok hasil gambar tu.

Rasa hati macam nak wat part of part.  Tgk lah kerajinan aku cmner. sebagai selingan sila lah tengok perempuan gemuk menjadi perantin.

tak lupa buat yang mendoakan yang baik-2 buat saya dan suami.

Masa salam ni, aku tunduk kemain lama sambil menangis kesedihan teringat kan yang tiada =(


kasih sayang kami InsyaAllah bertaut selalu Amin.

Bergambar family suami =)


Tersayang =) miss u damn abg fir dan ajim. Dulu serumah kini berjauhan =(

my love Emakkkkk love u ...

My Family





















1 ulasan:

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...