TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 10 Januari 2012

kecewa

semangat dah hilang



maun tido..



sebab selangor dah jaring gol 1..




negeri sembilan masih telor - 0





jom tido

JOM

Jom kemas meja,

Sapu lantai,

Buang sampah,

Simpan file yang tak berkenaan,

Angkat tangan dongak ke lampu,

Tarik nafas dalam-dalam,

Buka mata luas-luas,

Pakai stokin (sape yg suke buka stokin)

Touchup muka sikit jangan kasi minyak2,

Bagi senyuman menawan kat rakan sebelah,

Buat gossip ngan rakan sebelah,

On9 fb, twitter, blog, my space, friendster, tagged, ym (yg berkaitan dgn beliau)

Pastikan kunci rumah, kunci kereta ada dalam simpanan, (dan sewaktu dengannya)



Tepat Jam 5.00 p.m


Sila logout segala bagai di pc / shutdown,

Angkat punggung sambil berdiri haha,

Susun kerusi semula,

Ready to punch card,


Ape nak tunggu lagikan??


Jom Balikkkk Rumahh laaa oiii..


K... Bai....




p/s : ada tak kategori diatas tersenarai dalam jadual harian anda di tempat kerja???

Contest My Bestfriends Forever By : Cik Ayu

Hai hai hai hai ...

Cikfi di Tag oleh CikSiput (Thank You Cik siput oi)

Nak tau apa yang beliau tag??

Korang klik banner kat bawah ini 


So kalau korang nak join kena lah patuhi syarat-syarat sebegini :



Oleh yang demikian Cikfi nak juga mempertaruhkan gambar dibawah ini



Gambar ini mungkin bersesuaian ngan contest :


Ini masa kitorang sem 1 (hingusan lagi) kalau tak silap,

Masa itu ada lawatan ke Adtec Shah Alam,

Tengah-tengan round the board kitorang snap pic ini,

Memang banyak kenangan dengan diorang ini,

Mana-mana je pergi mesti ber4 (melainkan masuk jamban lah)

Kalau korang nak tau aku sayang giless kat korang (kawan-kawan yang len pun aku sayang gaks)

Harap hubungan kita bukan takat sini sahaja, 

Mudahan hingga ke Syurga..amin...

Dorang ni tak de berblog macam aku pon..

Cuma ada Fb aje.


-
-

Disebabkan kena tag kepada rakan yang lain ( sesapa pun leh join )

Cikfi nak mengTAG



K..selesai sudah =)

TAK RASA LAGI

Tengahhari semua??

Baru skang nak update!!

Toink..

09/01/2012 - Tidur seawal yang mampu, sebab mata memang tak tahan. Anggaran dalam koi 10.30malam. 

Aku men sms 1.2..3 mesej aku terus lelap.Sebelum lelap aku dah remind tepon nak bangkit esoknya seawai

6.15 pagi. Pastu krohh..kroh....zzzzZZ.. 

10/01/2012 -  Tepon bunyikk, aku celik mata off remind tu, pikiaq tido lagi 5minute cm gituh. 

Ha boleh camtu kan!! Hehe memang selalu macam tu, bukan pagi tadik jer. 6.20 pagi tepon berdering cam ni 

"Mencintai aku dengan seadanya, Mencintai aku bukan kerana rupa, Dalam waktu sedu, Dalam waktu hiba, Ku harapkan dia rela " .  

Haaa terbeliaq mata aku tengok nama terpapar. Poit poyo seh!! En.Ab calling?? 

So jawab ngan harapan haha nak lelap semula.  En.Ab cakap, udah-udah le tu tidoq, bawak2 le bangun.
Tak ke potong stim namanya tu!!.  Dan-dan aku kata, awai lagi kot.  

So dia kata, pi bangun, mandi, subuh dulu siap pastu kita pi sapan (sarapan). Haa tak ke aku riang?? Free ke

pakcik oit?? Haa free mende bayooo ler... Okeh aku bangun.
    Tak la lama sangat aku bersiap kot. Sat-sat dia kol tanya dah siap belum, dah gerak belum? 
    Aish ko ingat macam ko ke, senang je sume men sarung!!. 
    Tung tang tung tang kol 7.15 pagi gak aku kuar rumah.  Tuppp, jem plaksss. 
    Sebab laluan aku tu memang ada sebuah sek.men. Mana tak jem pepagi kan??. 

    Aku mesej boleh plaks dia xmo balaskan. tapi dah agak sebab dia hangin. 
    Haha aku agak kelewatan.  Sampai je, aku tengok dia berdiri tegak tunggu aku. 
    Grrrrr, aku kuar kete senyum simpul jela..  Bebel?? Haruslah kan. Perkara wajib dia akan buat. 
    So aku pun order Nasi Lemak + Tea "o" . 
    Dah kenyang aku terus lah pi kerja kan. Hehe.. 
      Jadi aku nak bagitahu, sekarang ini perut aku tak rasa lagi lapar. 
      Kalo tak waktu gini berlobang dah perut aku. Hehehe... 
      p/s : Saya dah gemuks okes!!!!!





      K bai....
      Tq sesapa yang sudi baca..

      RAMADHAN 2019

      Ramadhan ke-2   Alhamdulillah masih menikmati ramadhan untuk tahun ini, semoga dengan kedatangan ramadhan tahun ini membolehkan kita le...