TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Rabu, 18 Januari 2012

RINGKAS



Waktu2 macam gini mesti tengah ramai blogwalking kan?

Tadi Cikfi blogwalk mane2 yang datang jenguk.

Dan ada menjoin segmen2 menarik.

Ingatkan nak blogwalking time macam gini.

Tapi mata ini dah layu sesangat.

Mintak nak belaian kasih sayang.

Terpaksa batalkan niat nak berblogwalking malam ini.

So kepada reader sekelian ..

Selamat berblogwalking yer..
(Esok kalau ada masa lebey Cikfi blogwalking juagk jugak)

Hati-hati dan Selamat malam..


K bai.....

SAYA PENULIS BEBAS DAN SAYA RASA HEBAT by CIK NURFERL

Klik Banner




*Ini blog saya dan saya bebas untuk menulis *
*Menulis disini tidak bermakna mahu menjatuhkan orang lain*
*Mencari ilmu serta belajar berteknologi*
*Saya rasa saya hebat(tak sehebat cik nurferl ini) sebab saya berani mencuba berblog*

Sekian itu sahaja.

Ops terlupaa plaks nak mengTAG!!!




Tarikh Tutup : 15 Feb 2012

pikalurve 2nd GIVEAWAY

Terima kasih pada tuan punya blog yang rajin wat contest sebegini,

oleh yang demikian CikFi nak mengjoin contest ini.

Yang membaca pun boleh join jugak.

Kalau ada rezeki boleh dapat hadiah menarik-narikkan.



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Penduduk di MALAYSIA sahaja dan seorang blogger.
2. Follow blog Syafiqah Hashim.
3. Wajib LIKE page Pikalurve  (sponsor hadiah).
4. Buat entry khas bertajuk pikalurve 2nd giveaway.
5. Hantarkan link entry di comment pikalurve-2nd-giveaway.
6. Letak banner PIKALURVE GIvEAWAY di side bar blog anda.




Tarikh Penyertaan
25 DECEMBER 2011 - 25 JANUARY 2012

Segmen : Jom blogwalking!

Hai...Hai...Hai...


Tak tahu lah segmen ke berapa aku dah join..

So ini aku nak jugak join lagik...

Jom...Jom..Jom..Join.

Klik Banner 




Good Luck pada yang join jugak =)

Segmen : Jom Tambah Follower !

Jom reramai join contest ini....





Choreograph your own lion dance and send them off to dance for your friends!#MbbCNY

Choreograph your own lion dance and send them off to dance for your friends!#MbbCNY

Mega Giveaway By Cik Bunny

Masa blogwalking tadi CikFi tertarik ngan contest ini


So sesiapa yang berminat ley jugak join contest ini.

Marilah kita sesama klik kat banner ini


Peraturan-peraturan untuk join contest ni korang ley klik kat sini Terma & Syarat Untuk Join.


Tarikh tutup untuk join : 31 Jan 2012


Sesapa sudi nak join jom join...

Semoga berjaya...

RAMADHAN 2019

Ramadhan ke-2   Alhamdulillah masih menikmati ramadhan untuk tahun ini, semoga dengan kedatangan ramadhan tahun ini membolehkan kita le...