TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Khamis, 23 Februari 2012

MALAM JUMAAT

Haii korang..

tengah wat ape tuh?

Dah nak masuk tido eh eh eh?

Aku lom nak tido lagi, mungkin lepas habis wat entry ini, baru aku masuk bilik tidur.

Malam ini aku tinggal sorang-sorang.

Maklumlah kakak ipar dalam berpantang anak ke-2 kat rumah mak dia.

So takkan aku pun nak ikut dok sekali pulak.

Haa takda privacy pulak ye idok??

So aku kena lah tidur sorang-sorang.

Boleh jadik malam ni Malam Jumaat.

Korang pun mesti faham kalau dah istilah malam jumaat.
(Jangan pikiaqq negetip plaks)

Korang tau ape jadik kat aku?

Mesti tak tau kan, sebab aku belum nak ceritakan.

Tadi pas magrib aku gi basuh baju, lepas tu tunggu dalam 80minit gitu ye lah auto mesin basuhnya.

Sementara aku tunggu aku makan Nasi Kerabu hasil beli kat Pasar Malam.

Pastu layan Buletin Tv3 8Malam.

Selesai aku makan mesin basuh tu pun bunyik-bunyik (Tanda dah siap cuci baju)

Haaa banyak bajunyer stok 1minggu adalah dalam 1bakul penuh.

So aku pun sidai sambil syok sendiri.

Tetibe aku teringat aku lupa nak tukar channel tv.

Mase tu tinggal 5minit nak 9.30malam.

Cecepat aku masuk pi tukar ke Tv2.

Janji bukan Tv3.

Aku kuar cepat-cepat aku sidai baju cam lipas huhuhu.

Masuk rumah kunci rerapat pintu.

Masuk terus update blog yang tak seberapa ni.



Nak tau apesal aku alih channel??

Sebab tepat 9.30Malam kat Tv3

Ceritanya adalah mengarutt..rut...ruttttttt...

"SANTAU MERASUK"


Haaaa...tu sebab aku tukar channel.

Kalau malam jumaat asal tinggal sorang-sorang, aku rela pi tidur dari tengok tv.

Kadang-kadang terlupa, terus bukak tv3.

Terus akupadam je tv tu masuk bilik tidur.

Nak cakap takuit tu taklah sangat, tapi hadoo lah sikit + banyak.

Tapi kalau ada orang dalam rumah ni memang aku berani nak tengok.

Sebab dah sorang-sorang ha, perasaan itu menjadik-jadik, ade plak sanggup tak pi buang air tunggu sampai pagi.


Korang pulak camana?

Atau sama jugak cam aku?

Ke korang lagik berani cam besi keluli tu?


" GooD NiTe "

AIRMATA FARIS MENGALIR SEBAIK MENUTUP MATA



Semoga beliau tenang disana....
Al-Fatihah

Creadit to mazidulakmal

PakNuar.Photographer

Korang memerlukan  photographer untuk majlis bertunang, hari jadi, perkahwinan atau outdoor  bajet tapi gambar letop letops korang ...