TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Isnin, 27 Februari 2012

Kelip-Kelip Kiri

Tq Encik Google


Apesal pelik je eh.

Apesal kelopak mata kiri aku ni dok kelip-kelip??

Tetibe hari ini pulak??

Ape eh petanda yang korang tau, kalo kelopak mata kiri ni kelip-kelip?

Risau jugak aku ni memikirkan.


....................................................................................................

Ya Allah andai perkara yang baik itu Kau tunjukkan,
Andai perkara yang buruk itu kau jauhkan lah.

KAWEN-KAWEN


Macam yang dijangka memang tepat.

Sabtu lepas kawan aku kawin.

Semuanya adalah perempuan.

Sangat-sangat gojes pakaian dorang.

Memang aku suke sangat.

Ni je yang aku dapat masukkan.

Kamera aku dah tertinggal kat kampung, jadi aku copy dekat member fb jer.

Siti Nursiah & Fazril



Noor Suhaili...


Tahniah pada pengantin-pengantin semua.


..................................................................................................

Buat makcik-makcik yang tanya aku tu..

Haaa aku cakap meh mintak sponser laaa..

Hahaha...jahat kan aku??

Dah soklan itu jer tanya, aku jawab pandai plak dok diam.

Bila tak kawen di tanya bila nak kawen?

Bila dah kawen di tanya dah ngandung ker?

Bila dah ngandung di tanya bile due date?

Bila dah terberanak bile nak tambah lagik anak?

Kalo tak kawen-kawen, ko nak jadik Andartuuuuu kerrr??

Fuhh berasapp telingeee...


Pape pon tunggu je jodoh, semua Allah dah tentukan cuma tak tau awal atau cepat.

K..baiiii...


^_^

RAMADHAN 2019

Ramadhan ke-2   Alhamdulillah masih menikmati ramadhan untuk tahun ini, semoga dengan kedatangan ramadhan tahun ini membolehkan kita le...