TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 20 Mac 2012

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !

Jom pakat ramai-ramai kita join segment nih.

Sila klik header dibawah!!!!

Blog Coretanku ini tak berapa hebat macam blog Ben Ashaari pun.  Ianya sekadar luahan hati, luahan pendapat dan berbentuk peribadi.

Sebab-sebab berblog pulak, kenapa eh?? Huhuhu sebab macam best jer bila dapat kongsi kisah sendiri/cerita sendiri, sambil boleh ambil pendapat orang lain.

Tu jelaa...

------------------------------------------------------------------------------------------

Caranya nak join ..
  1. Buat satu entri khas. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk , JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !  dan link kan ke entry ini...
  3. Ceritakan serba ringkas mengenai blog anda dan kenapa anda berblog .. Secara jujurnya.
  4. Siap , tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini..
Tutup segmen ni , bila benashaari tulis TUTUP DAH ! 









Segmen Bloglist Sii Nurul

Syarat untuk menyertai segmen ini adalah : 1. Hanya perlu Follow Blog Sii Nurul. 2. LIKE facebook page dan Subscribe youtube...