TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Sabtu, 17 November 2012

PERUTUSAN RAJA SEHARI 15 DIS 2012

ASSALAMMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH. Dengan penuh rasa kesyukuran ke hadrat ilahi dan dengan segala hormatnya mempersilakan/menjemput Dato'/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik serta suami/isteri dan keleuarga ke Majlis Perkahwinan Saya 

Norhafidah Bte Hj. Hassan ♥ Anuar Bin Adan 
Tarikh : 15. Disember.2012 bersamaan 1 Safar 1434 Hijrah 
Alamat : NO. 20 PERINGKAT 4, FELDA BUKIT ROKAN, 73200 GEMENCHEH, NEGERI SEMBILAN. 
Aturcara Majlis : Jamuan Makan : 12.00 T/Hari - 4.00 Petang. 

Semoga dengan kehadiran hadirin sekalian akan menyerikan lagi majlis kami ini serta diberkati ilahi. InsyaAllah. Terima Kasih.

 


 


 



Hujung Minggu

Selamat petang.

Dan aku skang ni sangat gila bosan.  Tahap cipan bosan jugak. Tadi mata mengantuk, tapi xmo pejam.  So celik jelah mata ni.

Tak punya idea nak tulis entry ni.  

Bangun pagi terus kemas dapur dan sarapan.

Lepas sarapan idai baju kat luar.

Bukak internet.

Tak masak sebab 1family nak g wedding.

Ada 2 jemputan.

Abg aku pergi wedding yang kat bawah, aku ngan mak dan kak anis pergi wedding kat nun jauh sikit naik kereta sebab hujan lebat.

Lepas balik, lepak dan lepak bawah kipas sbb hujan.

Anak-2 buah melepak main game kat umah jiran sebelah.

Lepas zohor mak pergi rewang dekat rumah atas.

Kak anis ngan abg det pergi Gemencheh iaitu pekan. Bankin duet kereta.

Aku mengadap laptop la, ape lagik nak buat.

On9 fb dan amat bosan sangat.

Lepak dan baring kat katil mak ..

Tengok gambar-2 lelama  so suwit dan rindu arwah ayah =(

K sampai sini sahaja..

PakNuar.Photographer

Korang memerlukan  photographer untuk majlis bertunang, hari jadi, perkahwinan atau outdoor  bajet tapi gambar letop letops korang ...