TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Selasa, 7 Mei 2013

PRU 13

Hai hai hai.
Agak lame benor bersawang belog ni kan.
Yeah memang kemalasan nak apdet cerita-2 sume ni.
Rajin membaca ke belog org jer skang ni untuk timba ilmu hahaharr..

Berbalik kepada tajuk diatas.
Pru 13 telah dilakukan pada 05.05.2013 bersamaan hari ahad bermula 8.00pagi sampai 5.00ptg.
Aku tak g mengundi pun sebab aku tak sempat nak daftar sebagai pengundi lagi.  Tunggu jelah 5taun akan datang baru aku g mengundi.
Bukan lain, melainkan malas nak p daftar sebagai pengundi jer.

Sejak keputusan keseluruhan diumumkan iaitu Barisan Nasional menang.
Ramai kengkawan kat Fb, Twitter, Blog yang heboh pasal keputusan itu.

Dekat fb lagi pulak aku rimas dengan banyak perbalahan komen-2.

Nak menyampuk rasa malas ya amat.

Ape yang penting menang dan kalah adelah adat pertandingan kan!
Tak payah nak pertikaikan lagi.

So mengundilah secara bijak pandai.
Pikir mana yang terbaik untuk dicalonkan!

Jangan lah ade kes perkauman lepas ni.
Gaduh sana sini sebab politik.

Tahniah Barisan Nasional 
Janji ditepati.
Rakyat didahulukan,
Pencapaian diutamakan.

1 Malaysia...





Mari kita hayati dan bernyanyi  bersamaaaaaaa ....

Sapa tak hafal lagu ni??? haha sila komen! aku nak rotan 1 kali huhuhu.

4 ulasan:

  1. Makin banyak pulak isu timbul lepas PRU ni...
    Bosan!

    BalasPadam
  2. xpernah hafal lagu tu..hehehehehhee


    biasa laaa kan... masih ada suara2 sumbang ni kan..huhu...

    BalasPadam
  3. @C.M.A @ CikMoonAdnan yg dah lepas tu biakan jelah. tgu jelah 5taun lagik ek

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Looking Good & Beautiful

Dalam kita tak sedar kurang dari seminggu kita akan menyambut hari lebaran.  Dikesempatan dari kurang seminggu ni mesti kita masih tercari ...