TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Jumaat, 24 Mei 2013

Wesak Day





Selamat bercuti semua.
Hari ini kita enjoy public holiday..

Selamat bercuti sekolah jugak pada guru-2 , murid-murid sekalian.
Penuhi cuti anda hujung minggu ini dengan keluarga sebaik-baiknya.

jangan membazir cuti dan masa dengan xtvt yang tak berfaedah.
Naik kerja nanti mesti korang apdet macam-2 kan.
Pergi sana sini ek.

Ade jugak yang amik kesempatan cuti 3hari ni nak balikkampung kan.

Aku rasa minggu ni pantai memana pun mesti penuh dengan umat manusia.
Air terjun pun sama ek.

Usah kata kan pantai malahan sopink pun mesti ramai dengan ribuan org yang dtg.

So selamat bercuti, jaga diri anda, berhati-2 memandu kereta dan membonceng motosikal.
Sayangi diri anda dan keluarga.





2 ulasan:

  1. ramai org bercoti makan angin .. teman dok umah jew.. hu2

    BalasPadam
  2. kalau tempat shopping tu..konpem penuh... sbb baru dapat gaji kan..hehehe

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Looking Good & Beautiful

Dalam kita tak sedar kurang dari seminggu kita akan menyambut hari lebaran.  Dikesempatan dari kurang seminggu ni mesti kita masih tercari ...