TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Khamis, 30 Januari 2014

HARI KHAMIS

Selamat bercuti HCNY kepada semuaa.. Oh yeah bestlah korang cuti lamaaa kan.. Aku pon cuti sampai ahad jer. Isnin keje dah. Al-maklumlah kampeni melayu mmg tak lama lah cuti kan. Yg kje ngn kampeni cina harus 1week ye dakk.

Mesti bestkn korang, dapat holiday ek.  Mane korang nak holiday ha. Cer bgtau aku. Yelah aku jeles la sbb korg dpt holiday. Hahaha layanzz meroyan aku ni yer.

Aku xdek nak holiday nyer...
Kalo holiday pon takat balik bukit rokan, jasin dan teperuk kat umah jer. Tuje lah pon kan.
Kalauuu aku kayaaaa... ---- Tetibe nak nyanyi lagu ni. Tahniah sbb menang tmpt ke-2 AJL lepas.
Hahaha.. Sila la layan meroyan aku nii.. Layan jgn x layan..

Harap harap korang tak tanya mana tempat aku holiday.
Hahaha ------ Seriesss pasal cuti panjang pon boleh jadik hal --- Femiliiikecil.

Okeylah tadi nak tipon mak --- dah dial okey.
Adelah dalm 4 kali kot aku dial ---- Voice mail *Tak hangkat.
Mana lah mak aku ni pergi -- Jiran sebelah le tu.

Niat ati eesok cm nak kemas gumah jer.
Tapi tengok lah cmner -- Anakku

EWh tengoklah cmnerrr, kalo gase macam sunyi sepi ade gaks aku tekan pedal balik kampong.
Takyah tanya lah kampong mana key.
Satu je lah pon kampong yg ku ader. --- Taman

Cm tade idea nak tulis kt sini lagi lah.
Hadeee aku kesahhh ----- Harapan membaca.
 Hahaha okey..

Cam nak balikk dah ni.. --- kringgggg boss call
Terselamat dari teperangkap ------  Aishh tapi rinduu anakk..
Haaaa acanerr ni...

Ehhh lagi panjang meroyannn...
Diriiii ------------- Sabarrr separuh iman..


Nota Huntukkkk Kamu Yang Baik !!!!


*** Aku bukan nak campak selipar kuning tu tadi, tapi aku tersepak jadiknya selipar kuning tu tercampak --- ---- Jangan nak tuduh jer, ce ce ceerrr selidik dulu -- oh ni tidakkkk terusss nakkk balasss dendam ----

Ehhh lorattttt la pulakkkk , asall tak tuju betul je ke hakuuuu ----- DOne !!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...