TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Jumaat, 19 September 2014

Happy birthday sayang

Cam telewat apdet ni.. besday anak pon lupa nak di semat kat blog ni.parah betol dapat mak mcm ni. ahad lepas 14.09.2014 genap sudah #muhammadnafizfarhanbinanuar #1year . Rase cam baru jer branak tau. alih alih dah setahun umur anak aku. Tau tau dah besar jer. Hai anak jangan lah mbesar laju sangat. Umi baru nk berkasih sayang mcm awak baby tau. Kalo dah besar cepat sangat kang awak mintak kawan plak. Kawan jiran seblah umah xpe gak. Ni mintak adik sendiri. Pening pale umi kang.. Hehehe. Pasal ank second sabau dulu eh. Lom sedia lagi rasanya. Walaupon aku branak normal. Tapi kalo dah Allah catatkan aku ade rezki lagi tmbah anak buat masa terdekat ni Alhamdulillah. Sebab perancangan Allah tu semuanya terbaik.  Kalo boleh nak bg #nafizfarhan besar dulu.
Berbalik kpd cerita besday boy ni ya. kitorang xde pon sambut besday #nafiz. InsyaAllah kot ade rezki tahun depan buat kot. taklah berjanji. Besday nafiz sama bulan ngn papa dia. beza 6hari je. papa dia 20hb. so masa aku branak dulu. #nafiz adelah hadiah terbesar n paling berharga buat papa dia yg umi mampu bagi. Hasil usaha bersama kot haha.
Perkembangan nafiz skg. dia dah ade 2bgg gigi atas dan 2 btg gigi bawah ya. boleh merangkak.memaut.memapah.bediri sendiri. tapi belom boleh berjalan. die boleh bdiri dan jalan 1tapak kedepan dan trs duduk. lahaii anak knp berat sngat kaki tu nk jalan. umi ni dah eksited nk suh awk jln tau. aku pki kan die kasut pastu die cbut kasut tu ok. die xnk pkai. hoii penat mak ko beli anakkk.. knp xmo pkai plak..
umi nak buat pesanan ni sayang. terima kasih ya Allah krn meminjamkan kami #nafizfarhan. dia adalah harta kami berdua. dia adalah nyawa dn jantung  kami.umi sayang adik sangat. adiklah pengerat kan lagi kasih syg umi papa. happy birthday sayang. semoga menjadi anak yg soleh.taat oada perintah Allah.taat pada kedua ibubapa dan org tua. jadilah insan yg berguna berilmu dan beriman..
umi dan papa sayang #muhammadnafizfarhanbinanuar.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now!

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now! Lazada adalah laman membeli belah yang mudah untuk kita.  Tak perlu bersusah pay...