TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Khamis, 11 Disember 2014

I CITY 2014

Jumaat lepas aku balik koje awal. Dalam 4sengah dah sampai rumah. En. Suami plak balik kol 3. So memang dah plan nak balik umah mak. Lepas makan dok lah lelepak depan tv jap. Anak pun kitorang lom amik lagi. Sebab barang hape pon lom pack nak balik umah mak kan. Tetibe terpacul dari mulut aku ni. Abg jom kita p i-city malam ni nak, lama dah tak pegi. Last pegi pun masa tu 2minggu pas kawen kalo tak silap. Ni dah ade anak moh le kite pegi. Lagi pun adik dah pandai jalan kan. Mesti die suke kan. Tengok lampu banyak tu. En.Suami cakap, okey ON. Kol 6 kita gerak. Sok pepagi kita balik kampung.

Awww sukeee sukee... Dalam kol5 camtu terus siap barang-2, maklumlah ade anak kan. Sume benda nak kena bawak. Aku besiap kat rumah, En.Suami amik anak kat pengasuh. So tinggal nak siapkan dak kenit tu jer. Tukarkan die baju pastu sesiap buat susu sebotol. Sebab die tu hura hara kalo dah tengok mak pak dia dah bersiap. Kebetulan ade plak adik ipar aku. So ajak skali jelah, kok penat nak balik memalam ni leh lah dorg tukar driver kan.

Layan gambar je laaa..














l
l
l
l
l
l
l
l
l





SCROLL DOWN






l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l


Feeling baru pas kawen rase hahahakkkktuiii =)
















Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...