TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Rabu, 10 Disember 2014

Volkswagen Polo Sedan Idaman Semua

Masa bebudak dulu aku suka ikut arwah ayah g maybank. Suke sangat lah kalo boleh tak miss. Suke tengok gambar rimau ngan kuning tu. Ade skali tu kene tinggal jadi tak dapat aku nak ikut. pergh boleh meraung. Yela dedulu mana ade online banking ni sume. Kalo nak beli barang kene g ATM dulu kua kan duit. Tapi skang ni dah mudah hanya hujung jari je. Katanya online banking kan.

Bila aku dah masuk sekolah baru ayah buatkan akaun maybank. Suka gila sebab nanti boleh tekan tekan kat mesin ATM tu. Tapi skang ni dah tak payah sesudah diri nak start engine kereta, menapak pegi atm mechine lagi. Nak beli barang pun guna online jer. Kalo dah xde cash dalam purse g shooping hulur card je kan senang. Memang taklah nak ke ATM sepanjang masa. Cash memang jarang lah dalam purse kan. 

Moh le reramai apply card skang. 

Apply for a Maybank Card now!
  1. SMS "APPLYCARD (space)12 Digit NRIC and send to 66628
    Cost of SMS shall be borne by Customer
  2. Call 1 300 88 66 88
  3. Visit www.maybank.com.my
  4. Visit any Maybank branch
  5. Visit any Maybank branch
  6. Next, just spend with us and get Complimentary Gifts!
    3,000X CBTL Contata Beverage Machine Spend above RM10,000
    5,000X Desktop Refrigerator Spend above RM5,000
    5,000X Barry Smith Elegent 19"Spend above RM3,000
    Plus you can also sign up for a Supplementary Card and get yourself a Juicer Bottle too!

More info klik jer MAYBANK

Nilagi satu nak bagi tauuuu.. Jeng jeng... Dengan adanya Maybank Credit Card atau Charge Card korang leh dapat VOLKSWAGEN POLO SEDAN.






Ayuhhhhh jom signup di MAYBANK







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

USA Today June 08 2016 E-book Download

English | 27 Pages | PDF | 22.85 MB Download: http://longfiles.com/r2ftepyhqnu6/USA_Today__June_08_2016.pdf.html... ========================...