TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Selasa, 28 April 2015

DIAN'Z VITAMIN FEEDBACK

Diantara feedback customer yang menggunakan DIAN'z VITAMIN. Korang boleh baca dan tengok testimoni yang dah menggunakan Dian'Z Vitamin. Dian'z Vitamin ni mudah dibawa kemana-mana je. Cuma campak je dalam handbag tu ya. Nak makan pun tak susah, kalo rasa tak leh nk telan just isap je sampai habis. 

Harga untuk sebotol RM80.00 Sem/IncludePostage
( Anda jimat RM6.00 )
Untuk sbh/swak add RM5.00
Dalam botol tu ade 60 biji 
Penggunaan : Hanya makan 1 biji Pagi dan 1 biji Malam.
Dengan 60 biji boleh bertahan selama sebulan.

Semua idamkan kecantikan ya dak ??

Jom apa tunggu lagi meh whatapps 0172937142

Kalau angpa tak mo beli pon tak pa ,kalo just nak tau lebih lanjut pasal Dian'z Vitamin ni pun boleh whatapps ok. 















Sesiapa yang nak beli lebih dari 1 botol pun boleh,
lagi menjimat katanya kan. 
Share dengan kengkawan opis pon boleh. 
Harga yang kita bagitau ni include postage utk sem sahaja. 
Untuk luar sem seperti sabah dan sarawak add rm5.00 jerr.

Harga untuk sebotol @ RM 80.00

Harga Untuk 2 Botol @ RM 150.00

Harga Untuk 3 Botol @ 1 Botol x RM 75.00 

Harga Untuk 4 Botol @ 1 Botol x RM 75.00 

Harga Untuk 5 botol ke Atas @ 1 Botol x RM65.00










Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...