TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Jumaat, 24 April 2015

Nak Tunjuk Gambar Seksi Di Tekak

Wahhhhh gambar seksiii nauulah nih.. Meh lah layan seksi dimata dan di tekak ye semua..

Salam Pagi Jumahat semua.  Lama kot tak share pape kat sini. Meh nak tepek gambar makan jer lah. Gambar je nampak good good good padahal gase belom tentu. tapi ikot tekak aku laki bini okey je Alhamdulillah semua dah masuk perot keh keh keh.

Kejadian siakap sweet sour ni hari senin lepas. Sebab puasa 1 rejab terus rasa cam feeling 1ramdhan palak. Tu yang cm nak msk special. Padahal mmg jarang nau nau nau nak masak best cmni. 

SIAKAP SWEET SOUR


Nasi Ayam Panggang nama nya kot. Kejadian hari selasa sebab puasa ganti. Kan dah kata feeling cam bulan ramadhan. Daun sup lupa nak beli tu nampak cam koboi je nasi tu. Ayam tu perap ngan halia, bawang putih, bawang merah, kicap manis, sos tiram pastu letak lah gula skit ngam garam skit. Ayam tu aku rebuskan dulu ye nnt bile panggang dalam owen tak lah lama sangat.

NASI AYAM PANGGANG OWEN

Kejadian hari rabu plak masih berpuasa ganti kan. Sambal sardin, kari telur ngan ulam salad sahajo. Tu kire rajin jugak tu smp 2 macam masak keh keh keh.

SAMBAL SARDIN, KARI TELUR , ULAM SALAD

Ni kejadian semalam khamis, okey ni aku tak puasa sebab tersarapan pulak pagi semalam nasi lemak ayam tea ice. amik kauuuu rugiii wooo. Tomyam Ayam Asal boleh nama diberi. Disebabkan tinggal ayam je dalam peti mari lah kita bertomyam sahajo. Udang, sorong atau seafood mmg xde ade ayam je ok. Ade carrot, brokoli hijau tu, bawang besar, tomato, cii besaq (cili api xdo ok) dan serai. So mari lebur je semua senang keje kan hiksss..

TOMYAM AYAM ASAL BOLEH

Ni kejadian pagi tadi plak. Mari lah bersarapan susu dutch lady strawberry ngan roto gardiner vanilla rm0.85 sen ye kengkawan, naik 0.05 sen.

SARAPAN JUMAAT


P/S : Menghitung hari nak tunggu bulan ramdhan jer. Semoga dapat bertemu ramadhan tahun ini dengan kesihatan yang sihat Alhamdulillah. Amin.






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...