TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Rabu, 11 November 2015

BB CREAM SQB PALING BEST .....

 


Selalu sangat tgok kat insta  orang update pakai #bbcreamsqb tau.  Aku memang belum pernah cuba pakai #bbcreamsqb tu.  Haritu dah pakai terus jatuh hati beb.  Terus terpaut kat hati tak kasi jatuh dia punya best pakai bbcreamsqb ni.  Ingatkan macam biasa-biasa bbcreamsqb nih.  Tp nilah bbcream yang paling best aku pernah pakai ye. Dah pakai terus tunjuk kat suami, dan suami cakap.  Eh apesal licin sgt muka awak ni, kulit nampak sekata dan  nampak bersih jer.  Perghh kembang semangkuk rasanya diri ini hahaha. 







abaikan eyebag tu haha


Yang belah kiri tu waktu pagi sebelum pakai #bbcreamsqb nampak sangat berminyak muka tu.  Yang belah kanan pulak waktu tengahari dah pakai #bbcreamsqb nampak kecerah disitu kan.  Tak de edit pun gbr tu.  Pakai pun selesa je.  Takde berminyak mcm bbcream yang biasa aku pakai. Pastu berpeluh ilek jer takde pun bercapuk muka aku.  Kalau pakai bbcream biasa harus bercapuk dan comot muka aku. Lepas apply bbcream  takyah tepek bedak pun boleh cam gambar tu.  Still nampak mcm pakai bedak je.  Korang korang yang lum cuba pakai bbcreamsqb ni digalakkan mencuba ya, memang best sesangat.  Bukan nak tipu ke apa, tapi mmg best sampai terpaut kat hati tau.  Dan terus aku sajess kat akak akak aku suh beli gak.  Nanti terus  feeling cantik cam Kak Jeng .  

Harga #bbcreamsqb sebotol rm55 sajo. Ada 3 tone 1) fair 2) natural 3)brown, pilih je mana korang rasa sesuai.  Macam aku punya tu 2). natural sebab kulit pun kelam kelam memang sesuai tone natural tu. Nak pakai pun tak susah, tekan tapak  tangan pastu calit je kat muka.  Kemudian sapu jelah kat muka kasi rata. Memang  berbaloi-baloi sangat lah.  Mudah nak bawak/sumbat dlm beg xguna ruang yang beso pun. Skali tengok cam sebatang marker pen jer botol dia.


Stokis
Untuk maklumat lanjut boleh tengok kat SEQYBEAUTY












4 ulasan:

  1. Agen seqy beauty here watsap 0173945948...COD Putrajaya Cyberjaya Port Dickson. Butik Vendor - Popdonna Bangi, Seksyen 9, Bangi, Thepopulous, Seksyen 8, Bangi, Hudsiedaisy Seremban 3 (Next to UITM Seremban 3), Sarradhyya, Alam Avenue 2, Shah Alam (berdktan Puspakom Padang Jawa) dan Sistersvendeur PD Waterfront Port Dickson (sebelah Pizza Hut PD)

    BalasPadam
  2. saya pun tak penah pakai bbcream
    tak kiralah apa jenama pun =)
    tapi memang nampak perubahan tu

    p/s-orang kata nak hilangkan eyebag pakai teabag yang dibiar semalam. tetiba bagi nasihat. orang tak minta pun. hehe. sorry. based pada pengalaman aje

    BalasPadam
  3. Teserlah keayuan si kembang semangkuk

    BalasPadam
  4. @Ery Sahaja hahaha kuajoo ko kucai haha...kembang tu harus laaaa

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now!

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now! Lazada adalah laman membeli belah yang mudah untuk kita.  Tak perlu bersusah pay...