TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Jumaat, 21 Oktober 2016

SEQY MATTE LIP CREAM RM25

Hye..
Assalammualaikum..
Selamat Pagi Jumahat..

.........................................................................................
Pagi ni kita nak perkenalkan lipstik bari keluaran Seqy Beauty.
Woww, kebabom babom warna dia tau.
Semua sekali ada 6 jenis warna.
Cukup lah pakai 5-6 hari bekerja lain-lain warna.
Baru nampak kagum sikit kan.
.






.
Korang kena memiliki lipstik Seqy ni, nak tau sebab apa tak?

Tak melekat kat cawan
Cepat kering
Tak melekat kat tudung
Senang cuci
Long Lasting
  Murah sangat harganya
KKM Reg No :NOT161002533K



................................................................................................




Satu set ada 6 warna 💄 Code 1 : Strong 💄 Code 2: Forgiven 💄 Code 3: Beautiful 💄 Code 4: Relax 💄 Code 5: Comfort 💄 Code 6: Peacefull

Satu RM25
Satu set RM150
Pos RM7


Contact : 0172937142
 Contact : 0172937142
 Contact : 0172937142
Contact : 0172937142
Contact : 0172937142


 




Selasa, 11 Oktober 2016

OST D PONDOK PONDOK STEAMBOAT N GRILL AROMA DAPUR ARANG PERTAMA DI MELAKA

Assalammualaikum. Dan salam sejahtera.

Korang suka tak pergi Melaka. ??
Habaq sikit??

Yang datang Melaka, taktau mana nak pergi makan tempat yang best meh lah singgah 



Jom kita mengenali apa itu Ost D Pondok-Pondok
Sejarah atau kisah atau latar belakang..mengenai restoran OST D PONDOK-PONDOK ini
Dan dari mana pula nama OST itu diberi


Waktu perniagaan 7.00 pagi sehingga 12.00 t/malam.


Di OST D PONDOK PONDOK STEAMBOAT N GRILL AROMA DAPUR ARANG PERTAMA DI MELAKA. Semua golongan merasa keseronokan bermain pondok pondok bersama keluarga.
Kami mempunyai 3 jenis sup Tomyam yang padu, Sup Ayam terangkat dan Sup Daging ala ala Tomyam. 
 Kami menyediakan MENU MAKAN TENGAHARI SELERA KAMPUNG Percuma air minuman dan MENU GORENG - GORENG MENU SPECIAL MEE TULANG DAN NASI GORENG TULANG.



OST D PONDOK PONDOK BOLEH MENERIMA TEMPAHAN PELANGGAN DALAM SATU MASA SERAMAI 200 TETAMU UNTUK ACARA MAJLIS PERPISAHAN & REUNION


Pintu masuk utama

 
Ruang makan terbuka

Dapur arang
Steamboat & Grill yang sangat best
Jus buah buahan / minuman


 

 



lokasi



Ost D Pondok-Pondok
Restoran Ost D Pondok-Pondok
(Steam & Grill ) In Melaka
Lot 2024, Bt 4 1/2, Jalan Wakaf Renggam,
Kandang, 75460 Melaka.
019-657 6188





Jumaat, 23 September 2016

TANYA PENDAPAT KORANG........................................

Hye semua.
Dari sunyi sepi blog ni.
Meh lah update sikit ha.

Nak tanya korang semua yang ada blog ni.

1.) Bila masa sesuai yang korang blogwalking.
2.) Seminggu berapa kali korang rajin blogwalking.
3.) Blog mana yang korang sentiasa blogwalking dahulu.

Jom share dengan saya..

Jangan lupa follow dan komen..

thanks korang...

Selasa, 20 September 2016

Happy birthday En. Suami

20 September 2016
Selamat hari ulang tahun kelahiran suamiku Anuar bin Adan yang ke 29.  Semoga dirimu sentiasa diberi kesihatan yang sihat selalu.  Diluaskan rezeki sentiasa.  Menjadi anak yang soleh.  Menjadi suami dan papa yang penyayang serta dihormati. 



Hari tu ada dapat job dengan ZALORA . Pastu dapat baucar dari zalora, taktau nak redeem apa sebenarnya.  Jatuh pulak bulan september, bday my suami.  Terus lah tengok apa yang sesuai nak dijadikan hadiah birthday dia. Konon nak buat surprise kat dia.  Tapi tak menjadi pulak.  Sebab order dengan Zalora hari ini ,esok petang sampai.  Sampai pulak kat tangan dia.  Woww woowww sangat lah.  Terpaksa kasi dia bukak. Tenkiu zalora. Semuanya cepat. Sampai depan pintu dia hantar. 

 Zalora 


Sabtu, 10 September 2016

Butik Crocs Online Malaysia



Mencari Butik Crocs Online Malaysia ?

Nak kan keselesaan pada kaki semasa berjalan/bekerja atau sebagainya, usah ragu-ragu sayang semua. Korang boleh cuba Kasut Jenama Crocs .  Pasti tidak menyesal kemudian hari.  Bukan sesuai untuk dewasa, tapi semua peringkat umur.  Apa?? Korang tak tau mana nak beli Kasut Jenama Crocs ni? Mudah sangat lah sekarang ni, korang pergi website ZALORA MALAYSIA kat situ banyak pilihan kasut Crocs korang boleh dapat ya, hanya klik dan klik pastu cashout.  Tunggu depan rumah, nanti ZALORA MALAYSIA hantar depan pintu rumah korang tau.  Untuk lebih lanjut lagi, korang boleh la teruskan membaca pasal kelebihan Kasut JenamaCrocs dan bagaimana untuk mendapatkan Kasut Jenam Crocs secara Online.




Tiada yang lebih selesa daripada keluar bersiar-siar pada hujung minggu dengan memakai koleksi kasut dari jenama Crocs. Jenama antarabangsa yang tidak asing lagi ini sebenarnya pernah mencetus fenomena di Malaysia dan kita boleh lihat ramai diantara kita yang cukup selesa memilih Crocs sebagai kasut harian. Diperbuat daripada material getah yang cukup fleksible dan tidak menyakitkan kaki, koleksi Crocs juga amat sesuai untuk pemakaian dalam jangka masa yang panjang.
Apa yang menarik, Crocs kemudiannya hadir dengan lebih banyak pilihan dan rekaan kasut getah. Anda boleh temui koleksi boots, wedges, sandals dan juga heels! Tentu sahaja kesemua koleksi kasut Crocs ini boleh anda miliki dalam tawaran harga yang cukup berpatutan dan berbaloi untuk dibeli. 





Kini, jenama Crocs boleh ditemui dengan mudah oleh semua penggemar Crocs di seluruh dunia termasuk di Malaysia. Selain dijual di butik-butik Crocs di pusat membeli-belah terkemuka di ibu kota, koleksi kasut getah Crocs ini juga boleh anda miliki secara online di portal-portal online terpilih. Salah satu portal yang menawarkan koleksi kasut Crocs online pada harga yang istimewa adalah ZALORA Malaysia. Di ZALORA, anda boleh menikmati proses pembelian online dengan mudah dan selamat. Ia boleh dihantar secara percuma terus ke rumah anda dan juga anda boleh membuat pembayaran cash on delivery di beberapa kawasan terpilih.




Amacam korang ?? Tertarik ke  idok ? Ke dah terus beli online tak sempat komen lagi ? Untuk akak/abang/adik diluar sana boleh la beli sepasang dua hadiahkan untuk mak/ayah kita yang suka berkebun tu.  Pasti diorang suka Kasut Jenama Crocs katanya…

Sekian terima kasih…



RAMADHAN 2019

Ramadhan ke-2   Alhamdulillah masih menikmati ramadhan untuk tahun ini, semoga dengan kedatangan ramadhan tahun ini membolehkan kita le...