TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 26 Januari 2016

OH CINDERELLA BY KMLIA HSHM




Dulu penangan cinderella ni memang hebat. Kan zaman main bidio tape je kan.. Kalo dah habis tape tu, nak kena gulung balik tape tu. Hahaha siap gulung manual ye adik adik kihkihkih (throwback jap), amik pen ke pensel nak gulung balik. Part kasut cinderella tercicir tu best. Gasa cam hulur kaki kat tibi je masa tu. Kaki aku muat nih...  Hahaha pikior kan bapak ngan mak punya tibi. Hahaha tu jelah...




KLIK BANNER

Segmen yang ketiga dari, Aku. Antara yang paling menarik [bagi aku].

Aku jarang update blog sebab aku tak reti karang. Jadi, aku buat segmen. Untuk memberitahu kepada blogger lain yang aku masih wujud. Haha jkjk. Aku memang nak buat segmen baru. 

Korang pernah tengok cerita dongeng Cinderella kan? Masa kecik-kecik ada juga yang pernah berangan nak jadi Cinderella. Kan? Mengaku je. Kalau bukan diri sendiri pun, ada juga orang terdekat yang berangan. Kan ;) Cinderella...siapa yang tak minat? Kalau ada pun tak ramai. Kan.

Jadi, aku nak buat kaji selidik. Haa kau kaji selidik ha hahaha. Disebabkan aku pelajar multimedia with animation aku kena banyak ambik tahu perkara berkaitan cartoon, anime, graphic dan seangkatan. Boleh dapat idea untuk buat final year project tak lama lagi. Tak lama lagi weh T_T First, aku nak tahu kenapa korang nak jadi Cinderella. Second, segala pengalaman atau memori yang kau ada berkaitan Cinderella.

Soalan dari blogger; Kalau tak minat Cinderella?
Alah apa ada hal. Tak minat pun boleh join. Kau cerita lah kenapa kau tak minat. Sebab cerita tak logik ke / kau memang tak suka kartun ke / watak baik Cinderella tu buat kau sakit hati ke... Apa-apa je lah.

Apa-apa soalan boleh tanya hakak kat twitter hekhekhek



for INSTAGRAM; [aku akan approve dalam 2 3 hari. Maaf! assignment berlambak.]

  1. Repost.
  2. Create a new caption.
  3. Tag @_prat0 & 3 friends.
  4. Put #OhCinderellabyKH
  5. Click 8Share.
cth; Masa kecik-kecik aku selalu 
berangan nak jadi Cinderella sebab 
nak kahwin dengan Putera Raja.

for BLOG;

  1. Create a new post.
  2. Copy banner. Paste & backlink.
  3. Entry related to Cinderella.
  4. Comment, with link.
  5. Click 8Share.
◆◆◆◆◆◆◆◆◆

.
"BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM"
Segmen berlangsung sehingga 10 Febuari 2016
tarikh di anjakkan lagi sempena hari jadi ibuku tersayang ;>
 
[Hadiah sangat keperempuanan disebabkan segmen ini khas untuk gegirls/ bunga/ gadis/ perempuan/ wanita. Kalau rasa diri tu seangkatan dengannya boleh ler join sekali ;> Huhuhu.]

Isnin, 25 Januari 2016

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih


Hadiah :
Random Cash RM50x10
Start : 18 Jan 2016 - 31 Jan 2016



Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

Birthday Giveaway by Finurz Creations 2016

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING



GiveAway ni berlangsung selama 2 minggu sahaja (19 Jan - 2 Feb 2016) 

Jumaat, 22 Januari 2016

Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink

klik untuk join
Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink | Bersempena Tahun Baru 2016 dan Hari Lahir Cik EN pada 16 Januari nanti, cik en berbesar hati untuk mengadakan Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink yang akan berlangsung pada 4 Januari 2016 sehingga 31 Januari 2016. Hanya perlu mengikuti syarat syarat dibawah dan korang berpeluang menjadi salah seorang pemenang daripada 27 pemenang untuk merebut hadiah hadiah bernilai RM535. 

Follow Blog Di bawah

Follow Page

Instagram

Bloglist

Hadiah? Mesti terlepas pandang ini, Cik en dah keluarkan awal ye. Boleh rujuk di bawah ini
Senarai Hadiah Hebat
Dah submit entry? Boleh rujuk di bawah ini pula
Senarai Peserta Hebat

Khamis, 21 Januari 2016

Jom jenguk menjenguk nak..


Hasil carian imej untuk ziarah blog
copy from google

Korang kalau ada yang singgah SINI tinggal kan lah link blog tu ye..
Nanti boleh lah kita g jenguk jenguk kat blog korang plak..
Kalo rajin lagi meh la follow skali ...

Thanks..
ok bye...
nak balik koreje dah ...


OPOCOT PUNYA HARGA RUNTUH NIH !!!!!!!



HARGA RUNTUH!!!!!
BUKAN SIKIT PUNYA RUNTUH TAPI NI RUNTUH KEBABOM PUNYA.
JIMAT SUPER DUPER NI
JOMMM BELI CEPAT..

BOLEH WASAP  0172937142







Rabu, 6 Januari 2016

SELAMAT TAHUN BARU 2016

Hai uolss.. Lama gila kot tak berceloteh kat sini. Tutup sudah tirai 2015. Banyak dah pahit manis 2015 yang berlalu. Moga hajat 2015 yang tak tercapai akan tercapai pada tahun 2016.  Banyak nak cerita tapi malas. Boleh gitu hahaha.. Kannnnnn...

byeeeeeeeeee.....

MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...