TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Selasa, 29 Mac 2016

1st Giveaway by Miss Oren





Terms and conditions untuk melayakkan anda-anda semua memasuki giveaway ini. Cehwah,

First and formost, mestilah kena follow blog Miss Oren & follow google+ followers. *Akan di check ohkay,*
Second,  follow twitter Miss Oren. *sedih betul tengok followers twitter aku ni, heh*
Third, buat entry bertajuk " FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN ".  Letak banner di atas dalam entri korang dan backlink kepada entri ini.
Fourth, jerit Saya Sayang Mama Saya kuat-kuat. *ni optional sebenarnya. hahaa merepek je aku ni*

Oh ya, hadiah. Hadiah adalah misteri. Selamanya akan jadi misteri.

Giveaway ini bermula 26 March 2016 sehinggalah ... aku rasa nak tamatkan GA ni, kot.

6 ulasan:

  1. Semoga berjaya. Happy giveaway...

    BalasPadam
  2. salam.
    yaya singgh sini..
    gud luck ye ^_^

    BalasPadam
  3. salam singgah good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    BalasPadam
  4. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now!

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now! Lazada adalah laman membeli belah yang mudah untuk kita.  Tak perlu bersusah pay...