TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Selasa, 22 Mac 2016

Fesyen Baju Wanita Terkini Di ZALORA

Wahai wanita sekalian,siapa diantara yang gila shooping baju online??
Habaq cepat?? Hehehe


Kehidupan seharian kita sekarang ni lebih ONLINE je kan.
Nak shooping apa pun semua dihujung jari.
Kalau dulu, nak beli pakaian harian atau baju kerja,  terpaksa kena pergi shooping complex walau dalam keletihan sekalipun .  Skarang mudah sangat lah semua hujung jari
Korang Klik je  Zalora  semua pun ada kat sana.
Mudah sangat shooping kat ZALORA ni, korang Sign Up kemudian boleh dah shooping sampai puas.
Percuma penghantaran dengan belian rm75 keatas hanya di ZALORA.
Ni nak share ngan korang fesyen baju wanita terkini
Yang zalora keluarkan .






Kalau korang perhatikan dengan teliti, kehidupan seharian kita banyak yang boleh dikaitkan dengan fesyen. Malah pada setiap hari kita sebenarnya dengan tidak sedar mempraktikkan elemen fesyen itu dalam kehidupan kita. Yang paling ketara sekali ialah pakaian. Walaupun mungkin ada yang tidak sedar akan hal ini namun hakikatnya pakaian itu bukanlah sahaja sesuatu yang asas tetapi secara tidak langsung ia cukup berkait rapat dengan industri fesyen. Fesyen wanita paling banyak aku rasa skang ni. Wanita ada gaya dan pilihan dia tersendiri, betul tak ????






Ate ce tengok gambo pakaian kat atas ni, walau pun nampak simple tapi sangat lah gojeskan, pakaian ni sesuai sangat dengan cuaca panas yang melanda melesia skang ni kan.  Material kain ZALORA ni memang best ya, tak panas malah sejuk je.  Banyak dah aku baca review yang diorang bagi pasal material pakaian dari ZALORA ni. Kalau aku kaya memang klik klik je kat ZALORA pastu checkout. Nampak tak napsu wanita tu menebal dalam berfesyen kihkihkih. 

Korang tengoklah, saban tahun fashion industry mengeluarkan pelbagai koleksi pakaian untuk wanita. Koleksi fesyen pakaian yang mempunyai stail berbeza dan sentiasa berubah, mengikut peredaran trend fesyen terkini yang hangat dalam pasaran.
Sebagai contoh, nahhh korang tengok >>>>> koleksi fesyen baju wanita terkini 2015 kita boleh lihat gabungan pelbagai gaya yang berbeza dengan pemilihan fabrik dan rekaan yang sangat moden.



http://bm.zalora.com.my/women/



Koleksi pakaian wanita terkini 2015 memperlihatkan sentuhan elemen yang lebih trendy dengan pelbagai stail fesyen yang lebih segar. Penggunaan warna yang lebih neutral dilihat menjadi pilihan oleh ramai jenama fesyen terkenal bagi koleksi pakaian wanita mereka untuk musim ini. Koleksi terbaru dengan rekaan urban dan corak yang lebih jelas menghasilkan barisan fesyen baju yang lebih unik.






Di Malaysia kita boleh lihat persaingan yang cukup menarik di antara koleksi pakaian tradisional dan pakaian moden wanita. Baju tradisional yang sangat popular di Malaysia telah mendapat sentuhan yang lebih moden dan inilah faktor yang menghasilkan fenomena trend fesyen Muslimah terkini yang cukup luar biasa di Malaysia. Manakala koleksi pakaian moden seperti baju gaun dan baju blaus lebih popular dalam kalangan wanita yang gemarkan stail fesyen yang lebih urban.

Untuk wanita muslimah korang jangan rasa terpinggir ya, di ZALORA semua pun ada. Korang pilih mana yang berkenan dihati.




Panjang dah bebel ni korang tengok sendiri ya >>>>>fesyen baju wanita terkini


Jangan lupa SIGN UP ZALORA

Jom shooping cepat Fesyen baju wanita terkini ZALORA.


3 ulasan:

  1. Kalau bab beli online, ain lebih prefer beli tudung and barang yang tidak memerlukan untuk kita bagitau size. Cth nya baju and kasut la kan. Sebab penah beli sekali, tak kena ngan badan. Better kalau baju, saya suka tengok depan mata. Puas hati. Hehe ! ☺ Xpela penat pun. ☺

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tapi betul jugak tu. Fida pun pnh jgk tekena. Takut size xkena kt badan kan. Tp kalo dh bekenan mmg gatal je tgn nk checkout .

      Padam
  2. memang bnyk sgt design bju kurung keluar..cantik2 semua.smpi xtau mn better ^,^

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Looking Good & Beautiful

Dalam kita tak sedar kurang dari seminggu kita akan menyambut hari lebaran.  Dikesempatan dari kurang seminggu ni mesti kita masih tercari ...