TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Isnin, 4 April 2016

Giveaway Kalendar Minions + Buku Travelog by JINDRISSKA


KLIK BANNER






Syarat-syarat penyertaan giveaway:1. Follow blog JINDRISSKA.blogspot.com
2. Komen beberapa entri, dengan tujuan nak membodek empunya blog. Kekeke
3. Buat satu entri tentang giveaway ni, letakkan banner, beserta backlink, kemudian publishkan.4. Kalau nak kasi personal mesej membodek cheq ke ape ke, tulis sekali dalam entri korang tuh yer5. Tinggalkan URL blog engkorang di ruangan komen entri ini. Di sini, sini. Jangan paste tempat lain pulak. Babab kang! Hihihi

Giveaway bermula sekarang!!!

All the best!
Viel Erfolg!
Nanti bila giveaway ni berakhir,
I olls maybe da pijak tanah Malaya!!!!
Hihihi :D Muah!


















8 ulasan:

  1. ada kat over the sea ka?hehehe

    BalasPadam
  2. tuang belong yg anjurkan giveaway ni yg kt over the sea yunk..

    BalasPadam
  3. Joint juga..
    singgah sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    BalasPadam
  4. Ade singgah...:)

    http://catatanadearif.blogspot.com/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    BalasPadam
  5. Singgah dari segmen yang sama :) All the best utk awak ^^

    http://kimchaa.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    BalasPadam
  6. salam singgah :) moga berjaya

    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    BalasPadam
  7. salam singgah :) moga berjaya

    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    BalasPadam
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now!

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now! Lazada adalah laman membeli belah yang mudah untuk kita.  Tak perlu bersusah pay...