TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 20 September 2016

Happy birthday En. Suami

20 September 2016
Selamat hari ulang tahun kelahiran suamiku Anuar bin Adan yang ke 29.  Semoga dirimu sentiasa diberi kesihatan yang sihat selalu.  Diluaskan rezeki sentiasa.  Menjadi anak yang soleh.  Menjadi suami dan papa yang penyayang serta dihormati. 



Hari tu ada dapat job dengan ZALORA . Pastu dapat baucar dari zalora, taktau nak redeem apa sebenarnya.  Jatuh pulak bulan september, bday my suami.  Terus lah tengok apa yang sesuai nak dijadikan hadiah birthday dia. Konon nak buat surprise kat dia.  Tapi tak menjadi pulak.  Sebab order dengan Zalora hari ini ,esok petang sampai.  Sampai pulak kat tangan dia.  Woww woowww sangat lah.  Terpaksa kasi dia bukak. Tenkiu zalora. Semuanya cepat. Sampai depan pintu dia hantar. 

 Zalora 


2 ulasan:

Sudi sudi lah komen...

Lazada 11.11 Blogger Contest: Unboxing Time!

Bagi korang yang tidak sempat untuk join contest 1111 lazada haritu, kini lazada melanjutkan contest tersebut untuk korang join se...