TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Jumaat, 23 September 2016

TANYA PENDAPAT KORANG........................................

Hye semua.
Dari sunyi sepi blog ni.
Meh lah update sikit ha.

Nak tanya korang semua yang ada blog ni.

1.) Bila masa sesuai yang korang blogwalking.
2.) Seminggu berapa kali korang rajin blogwalking.
3.) Blog mana yang korang sentiasa blogwalking dahulu.

Jom share dengan saya..

Jangan lupa follow dan komen..

thanks korang...

17 ulasan:

  1. singah pagi jumaat..
    1.) Bila masa sesuai yang korang blogwalking(waktu pagi dan petang)
    2.) Seminggu berapa kali korang rajin blogwalking ( banyak kali)
    3.) Blog mana yang korang sentiasa blogwalking dahulu(dlm bloglist)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sudi berkongsi..
      kategori rajin jugak nih..
      hehe kita ni tak menentu..

      Padam
  2. 1. masa free..x de keje kat opis je selalu blogwalking

    2. seminggu- 0 hehehe.. kekadang sebulan 3-4 kali.. (utk baca..jarang komen..

    3. blog yg citer pasal bercuti, pengalaman, citer suka duka, xtvt harian..lagi2 citer pasal makanan..

    sekian... dari mun..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq kak mun...
      aah, kekdg kita pon mcm tu kak..
      rjin baca tapi nk komen malas benau haha...
      wah cite pasal makan no 1 eh...

      Padam
  3. 1.) Bila masa sesuai yang korang blogwalking.

    Kalau free, blogwalking lah. Tak tetapkan masa sebab kita pun ada kerja lain nak buat.


    2.) Seminggu berapa kali korang rajin blogwalking.

    Tengok pada masa lapang yang ada.


    3.) Blog mana yang korang sentiasa blogwalking dahulu.

    Selalunya, yang ada dalam bloglist saya dulu. Kemudian, bloglist orang lain.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe sama lah kita.. tq ya sudi singgah dan komen

      Padam
  4. 1, Ketika ada masa lapang dan yg terluang, masa cuti agak lebih masa
    2.mesti blogwalking sebaik line lancar..tak lancar tak blogwalking nanti jemmad
    3. ooooo ada dalam blog list 1 di blog Etuza.
    klik blog saya ya http://madey09.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. 1, Ketika ada masa lapang dan yg terluang, masa cuti agak lebih masa
    2.mesti blogwalking sebaik line lancar..tak lancar tak blogwalking nanti jemmad
    3. ooooo ada dalam blog list 1 di blog Etuza.
    klik blog saya ya http://madey09.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. 1) Blogwalking masa rajin jer hehe
    2) Dalam seminggu tuh tak banyak sebab tuh blog sendu jer hehe
    3) Selalunya blog yang ada kat bloglist dengan blog yang komen dekat entry blog saya. hehe. tapi hari ini blogwalking dari blog kak mia.

    salam singgah dari arepnakbebel.com kalau free singgah la sana.

    BalasPadam
  7. http://belogs.blogspot.com/ singgah dari Segmen Nak URL Blog #26 Mia Liana

    BalasPadam
  8. 1. blogwalking waktu tengah tenang.. bila dah settle urusan rumah... selalu awal pagi atau tengah malam

    2. tengok keadaan.. kadang ikut rajin dan kelapangan..

    3. ni pun tengok keadaan juga.. mana2 blog ikut random

    pssttt.. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #26

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/10/senarai-url-blog-26.html

    - Mia Liana -

    BalasPadam
  9. Dulu masa xde baby bila rajin bw, tp skrg seminggu sekali pun ssh nak bw😅

    BalasPadam
  10. Hai . eyqin datang dari segmen sis mia liana . datang bw dan bagi komen . huhu

    1.) Bila masa sesuai yang korang blogwalking.

    Jawapan : Bila rasa free , bila rasa nak bw dan bila internet laju gila

    2.) Seminggu berapa kali korang rajin blogwalking.

    Jawapan : Ikut mood . Kadang tak blogwalking langsung dalam seminggu . Huhu


    3.) Blog mana yang korang sentiasa blogwalking dahulu.

    Jawapan : Blog yang loading cepat . Takyah tunggu lama dah terpacul . Heheh .


    Jom singgah blog eyqin .

    Sorry komen panjang sangat . Hahaha

    BalasPadam
  11. dlu hri2..skrg dh bz..haha..msa x de kelas or sblm kls..n sllunya berbw dlm bloglist je..hee.

    bw dri segmen sis Mia

    BalasPadam
  12. 1.) Bila masa sesuai yang korang blogwalking.
    selain daily basis, selalunya saya BW lepas saya terbitkan entri baru..bila buat macam tu, nnti kalau diorang nk membalas kunjungan atau komen, at least ada entri baru tersedia untuk diorg baca n komen..

    2.) Seminggu berapa kali korang rajin blogwalking.
    ikut mood, masa terluang dan kekerapan update blog. bagi saya, semakin banyak update blog dalam seminggu, semakin banyak kena BW spaya entri semua tu ada org baca..

    3.) Blog mana yang korang sentiasa blogwalking dahulu.
    mula2 BW kat blog mereka yg dah komen pada entri2 lepas dahulu. then baru BW ke blog yg ada dalam bloglist..

    tu pendapat dan apa yg saya lakukan je la.. sekadar perkongsian.. hehehe

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...