TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 12 April 2016

SEGMEN Jom Singgah #jmbelog


Syarat-syarat segmen: 

1) Follow blog #jmbelog
2) Buat entri yang bertajuk " SEGMEN Jom Singgah #jmbelog "
3) Letak gambar di atas dalam entri dan linkkan ke entri ini
4) Dah siap?? Hantarkan link di ruangan komen entri ini

*kalau ada masa tu, singgahlah ke blog peserta lain

Tarikh tutup: 30 April 2016 jam 2359

#boleh tambah kenalan @ ikatan siratulrahim blogger baru dan lama
#boleh tingkatkan traffic

Ierah Sulaiman bagi Free Product Flora Mask For Giveaway 2016!!!

Assalamualaikum :)


Pada tahun 2014 Ierah pernah buat giveaway gila-gila untuk blogger and pembaca blog Ierah. For this year 2016. Sekali lagi Ierah buat giveaway untuk korang semua. Korang  kena faham konsept giveaway ni. Ianya lebih kepada supporter kepada blog-blog untuk meramaikan pembaca dan kenalan sama.
Ierah pernah muat naik satu entry produk kecantikan yang Ierah pakai sehingga sekarang iaitu Flora Masak. Produk ni tak pernah mengecewakan i tau. Memang membantu sedikit sebanyak. 
:):):)
Full entry korang boleh baca DI SINIAlhamdulillah, produk ini telah mendapat sambutan yang memberangsangkan. Thank you so much kepada sesiapa yang telah membelinya. Hehe

Jadi, disebabkan sambutan yang sangat-sangat menggalakkan daripada korang semua, Ierah nak buat satu contest. Bukan istilah contest sangat pun. Lebih kurang “GIVEAWAY” la jugak daripada Ierah kepada korang. Hadiahnya ape yang Ierah akan kasi product FLORA MASK ni yang bernilai RM65!!!! Wowwwww! Dengan bermurah hatinya Ierah bagi SECARA FREE.

Sebelum tu jom kita usha balik produk tu yang tengah Hot dan menaik sekarang ni!!






More information tentang faedah produk FLORA MASK yang HOTT ni:- KLIK SINI
Bagaimana untuk dapatkan GIVEAWAY daripada Ierah Sulaiman ni?




Caranya mudah sahaja:-



1.   Buat satu entry di blog anda yang bertajuk “Ierah Sulaiman bagi FREE Product FLORA MASK  For GIVEAWAY 2016!!!”


2.      Follow Ierah Sulaiman & saya akan follow anda kembali. (WAJIB sebab Ierah kena follow korang balik)


3.   Letak gambar product FLORA MASK. Terangkan secara ringkas sahaja mengapa anda nakkkk sangat   product Flora Mask daripada Ierah. Secara ringkas pun tak ape. Janji cukup syarat. Hihihi
( SAYA NAK ,SEBAB NAK TEPEK KAT MUKA BAGI LAGI BERSIH)


4.      Link kan entry product tersebut ke sini. (entry Ierah yang ni tau). Maksudnya tajuk tu sama dengan entry Ierah sekarang ni.


5.    Bila dah publish entry tu, terus tinggalkan link entry korang tu dekat komen Ierah bagi memudahkan Ierah nak tahu sapa yang join. (Taknak tinggalkan entry korang dekat chat ierah tau..


Pemenang entry akan diumumkan berdasarkan entry yang sangat kreatif, simple dan memenuhi syarat-syarat seperti di atas.


TARIKH TUTUP :30 MEI 2016

Mini Segmen by Syaidah Seha

Assalammualaikum. 

Setelah fikir-fikir rasa nak buat segmen juga lah..hihi. Asyik ikut segmen je sebelum ni, jadi hari ini dengan rasa rendah hati saya lancarkan segmen pertama saya. Sebab apa mini sebab segmen ni simple ja..hihi. Saya harap ada lah yang sudi join dan jika segmen ni mendapat sambutan, akan datang saya akan buat Giveaway pula. Insha Allah :)



KLIK BANNER

Syarat penyertaan:

1. Buat entry bertajuk "Mini Segmen by Syaidah Seha" dan backlink ke entry ni.
2. Follow blog Syaidah Seha
3. Tinggalkan link entry di ruangan komen ini.




Hadiah :
Topup RM10 (2 pemenang)
Bloglist (5 blog)
Blog Review (5 blog)




Segmen bermula pada hari ini 6 April 2016 hingga 6 Mei 2016.


Selamat berjaya :)

MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...