TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Isnin, 19 Jun 2017

Looking Good & Beautiful

Dalam kita tak sedar kurang dari seminggu kita akan menyambut hari lebaran.  Dikesempatan dari kurang seminggu ni mesti kita masih tercari cari tema baju raya bersama keluargalagi ke??  Usah bimbang korang yang dah tak sempat nak walkin kat butik, boleh beli online kat lazada http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-fashion/ dapat diskaun sehingga 80% jimat banyak sangattttt.  Sempat lagi untuk korang beli online penghantaran dari Lazada pun memang tiptop setakat ini.  Hari jumaat order hari sabtu tengahari parcel dah sampai,  kebabom sangat yer penghantaran diorang.  Usah lelengah lagi, jom pakat klik klik pastu checkout je. Esok tunggu depan pintu rumah.  Sebulan raya, banyak rumah terbuka nak kena attend mesti kita tercari-cari mana baju sesuai.  Korang beli je kat Lazada. Mudah, cantik dan pantas. Tahun ni kita bertemakan warna merah jambu yang terang gituu. Baju kurung malaysia biasa jer, sebab nak sama kan warna dengan en.suami dan anak.  Yang penting sedondon di ahri raya pertama ye tidak.  Korang bertemakan warna apa untuk raya tahun ini. Kalau masih bingung mencari baju tema apa, korang cari je kat Lazada, dari anak kecil hingga dewasa ada size.

Kat lazada ni lama dah berkenan kat 
Telekung Siti Khadijah
 Harmoni Signature (White)
.

Material yang lembut dan permukaan muka tu cantik terletak dan menutupi dagu.  Labuh, dan mudah untuk kita travel kemana-mana . Pakai ke masjid untuk solat sunat hari raya amat sesuai.

Jelitasara X Lazada Pure Silk Long Shawl (Vanilla Cream)



Terpikat dengan Jelitasara X Lazada Pure Silk Long Shawl (Vanilla Cream) warna yang menarik, material yang lembut. Labuh boleh menutupi depan dan belakang.




Jangan lupa dapat kan sehingga 80% sale dengan membeli dengan lazada di 



Selamat hari raya...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Looking Good & Beautiful

Dalam kita tak sedar kurang dari seminggu kita akan menyambut hari lebaran.  Dikesempatan dari kurang seminggu ni mesti kita masih tercari ...