TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 25 September 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest: Join Session #2 Now!


Korang yang belum sempat join contest ni cepat tarikh akhir 27.9 ni close dah contest https://www.lazada.com.my/super-shopathon-sale/ ni.

Penangan diskaun lazada ni membuatkan aku makin terjebak membeli secara online.  Mudah sebenarnya, hanya hujung jari korang klik pastu nnt tunggu barang sampai bebetul depan pintu rumah. Tak payah nak membazir masa nak ke mall cari barang. Semua benda ada kat lazada ni rasanya.

Nah aku senaraikan wishlist aku..

1. Milo kaw ni memang peminat tegar seisi keluarga. Ni keluaran Nestle.


2. Wallet by Carlo Rino




3. Tefal steamer by Senheng .


Harga depa terlajak diskaun ni aku rasa. Rugi lah kalo tak grab sempena lazada shopathon ni kan..


Contest #1






RAMADHAN 2019

Ramadhan ke-2   Alhamdulillah masih menikmati ramadhan untuk tahun ini, semoga dengan kedatangan ramadhan tahun ini membolehkan kita le...