TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Jumaat, 28 Jun 2019

PakNuar.Photographer



Korang memerlukan  photographer untuk majlis bertunang, hari jadi, perkahwinan atau outdoor  bajet tapi gambar letop letops korang boleh contact 
Pak Nuar Photographer ni


sangat-sangat berpuas hati dan aku recomment sangat untuk korang guna khidmat fotograpi dengan PakNuar ni.

Sekitar Melaka dan Sempadan-sempadan Negeri Melaka boleh lah cuba contact beliau.

10 ulasan:

  1. Bookmarked dulu, mana tahu ada kawan-kawan mencari photographer boleh recommend Pak Nuar Photographer..

    BalasPadam
  2. Cantiknya gambar tu Boleh consider la nanti

    BalasPadam
  3. Kunjungan perdana salam kenal mas

    BalasPadam
  4. lamanya akk x baca blog fida.. akak pun rindu gak nie... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kakkk munnnnnnnnnnn.... rindu jugak kat akk.... rajin2 kak update blog nnt kita baca.. heheww

      Padam
  5. Tq for info. Boleh recommend pd kawan2 :)

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

Segmen Bloglist Sii Nurul

Syarat untuk menyertai segmen ini adalah : 1. Hanya perlu Follow Blog Sii Nurul. 2. LIKE facebook page dan Subscribe youtube...