TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Khamis, 15 November 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest: Unboxing Time!




Bagi korang yang tidak sempat untuk join contest 1111 lazada haritu, kini lazada melanjutkan contest tersebut untuk korang join sehingga 25.11.2018. Jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah yang ditawarkan.

Menyertai peraduan ini untuk mendapatkan satu RM30 * baucar + peluang untuk memenangi satu atau dua RM1,111, RM150 atau RM75 Lazada baucar!

100 pemenang bertuah:

  • 1 Hadiah Utama: 1 x RM1,111 baucar tunai
  • Hadiah Ke-2: 11 x baucar tunai RM150
  • Hadiah Ke-3: 88 x baucar tunai RM75

Dapatkan kreatif untuk memenangi salah satu daripada hadiah kreativiti sehingga RM600 tambahan! 3 jawatan akan dipilih di kalangan peserta oleh jawatankuasa Lazada dalaman untuk baucar anugerah bernilai RM1,000.

Hadiah kreativiti:
  • Hadiah 1:   1 x   RM600 baucar tunai
  • Hadiah Ke-2:   1 x   RM250 baucar tunai
  • Hadiah Ke-3: 1 x   RM150 baucar tunai

Peraduan akan berakhir pada 25 November!
 
 
 
 Apakah yang kamu beli semasa Lazada 11.11 Shopping Festival? Tunjukkanlah tawaran hebat anda dijumpai!
 




Bestway family pool ni haritu tengok di tesco harganya rm 100 ke atas. Sempena 1111 Lazada, harga dia jatuh menjunam sehingga rm40 lebih gitu. Oleh sebab harga murah terlampau, tak nak tunggu lelama lagi, kita checkout terus family pool ni...

 

 Tengok tu, bertapa gembirannya anak-anak didalam pool ni.  Terima kasih lazada, memberi kemudahan yang sangat berbaloi untuk kami yang lebih gemar membeli melalui online. Perkhidmatan penghantaran tak sampai 3 hari di depan pintu rumah.

Lazada 11.11 Blogger Contest: Unboxing Time!

Bagi korang yang tidak sempat untuk join contest 1111 lazada haritu, kini lazada melanjutkan contest tersebut untuk korang join se...