TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Ahad, 18 Disember 2011

songlap

Tajuk cite macam best boleh??

Dah tengok so aku nak menilai cite tu..
Tak lah nak cakap aku ni baguih sangatkan nak nilai cite2 cam ni..

Cite ini kisah jual bayi..jual mak bayi kat negara jiran..

Haa lebih kurang cm itu lah..
Memang tak menarik gile cite ini..
Memang terasa tak seronok tengok..

Kisah adik n abang yang terpaksa menyara diri sendiri..
Mak diorang dah tinggalkan diorang sebab duit..
Mak diorang kerja sebagai pelayan lelaki2 durjana..
Opsss...terlebey sudaa...

Mengisahkan seorang sahabat yang sanggup bekorban
demi sahabat sendiri..

Pasal bapak Hawa yang merogol Hawa..
Hawa adik kepada Razak..

Razak kawan kepada Adam.
Adam adik kepada Hamzah..

Cite ini memang aku tak paham,,
sebab berbelit2..
pas itu aku jadi tak ade mood nak tengok..

Jadi masuk atau tidak lah cite itu dalam kepala ini..
Sinopsis yang aku type ini tidak
dan oh tidak jauh sama sekali ngan cite tersebut..

Last sekali Adam bawa Hawa ngan bayi Hawa pergi ke Kuantan mencari Kakak Hawa bernama Intan.

Kalo rasa tak puas hati ngan sinopsis ini..

Haa dialu2 kan untuk korang pi tengok cite itu..
Demi mengsupport filem Malaysia..

1Malaysia...

Keh..keh...Keh.....

Aku bagi 1.5  markah dari 5..

Sesapa yang dah tengok apa pendapat korang??berapa markah korang ley bagi..mana tau kot 5 markah pulaks..


Okey....
Itu aje nak bercoretan..
Mata mau pejam sudaa..

Selamat Malam..
Jangan lupa bangun subuh besok ...

@_____@


4 ulasan:

  1. Salam..Minho datang bw sini :) Done follow you..follow mine too :) btw nice blog! loves ur background <3 ps: macam tak bezz ew citer songlap tue.huhuhu^^ http://windy-minholicious.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. minho : yeap..salam 1 masia.. mmg tak best bg sy..rase nak tidow gak tgok..tq flow me =)

    BalasPadam
  3. mmg takleh tgk nampaknya..ramai ckp tak best..

    BalasPadam
  4. zoey : siyes memey xbest..ngantuk trok tngok..ending yg tah pape..hehe hasutan oh hasutan kui kuii

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...