TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Rabu, 25 April 2012

BILA JUMPA KAWAN

Kisah ni semalam petang punye kisah.

Sabtu lepas kawan aku Asikin mesej.

Dia ajak jumpa Yus, kebetulan Yus ni balik umah mak mentua dia.

Maklumlah bila dah berkeluarga banyak komitmen nak diuruskan.

Skang ni Yus tu tengah peknen 5 ke 6 bulan cam tu la.

So alang-alang Yus ni dah kat Melaka jadi, mula lah heboh sana sini nak gosip-gosip jumpe.

Pompuan kan memang macam tuhh.

Ko hengat laki-laki je ley jumpa kengkawan ker?? Oh tidak!!!

Oleh yang demikian si Asikin ni plan nak jumpa hari selasa 24/4.

Bila sumer yang lain dah kata setuju hari selasa so On lah pejumpaan tersebut.

Memang heboh lah text sane sini pasal nak jumpe-jumpe ni.

Sepatutnya perjumpaan tu nak duk borak-borak kat MBMB jer.

Tetibe semalam kemain hujan lebatt..

Ingatkan tak jadikk..

Pastu dapat mesej yang pejumpaan tu kat Mcd MBMB.

Kalo dah nama pun Mcd harus la makan-makan ek.

Udah pulak hujung bulan, ohhhh mengah kejap cekkk...

Aku pun mesej la kata tengah ontway kesane.

Pastu aku pun mesej si Tini pulak cakap kat Mcd.

Si Tini balas, dia tak datang sebab keja. Ok tak pelah kan..

Aku pun sampai, redah je hujan lebat tu ngan baju kurung ngan heel (Buruk bona gupee eh)
Selalunyer selipar jepun mmg spare je lam kete tah bila aku kuakan pun tatau la- 

Sampai je Mcd aku tengok suma dah ade, pergh depa dajal kan hakuuu..

Memang menyirapp jer, tau la aku yang paling jauh. Sentapp makk nakk!!

Nilahh pompuan yang mengenakan akuu.. Memang aku menyirap. Kata tak sampai, tak datang.

Padahal dorang sampai duluuuuuuuuu....
Tini & Asikin
 Yang ini jugakkk tela mengenakan aku dengan jawapan yang memang gase tak tertipu.

Bersubahat rupanyer mereka!!!

Yang aku bulatkan kat blakang tu bukan kawan aku, budak study nama nya.

Boleh plak dia study kat dalam Mcd yang riuh rendah tu.  Mesti dalam hati die macam nak bom jer meja kitorang.  Sebab bising pasal bergambo haha.. Maap ye lah cik adik study..

Yus & Semah
 Kitorang pun borak-borak jap cite itu ini, gelak sikit-sikit jer, pastu bergambar tu harus!!

Tapi ktorg ni geram gak ngan sorg kawan ni, dalam FB heboh lah nak jumpe kengkawan lama bagai.

Siap tetanya kengkawan lain lagi. Last minit die cakap tak dapat datang, atas alasan suami & anak!!

Fuhhh meroyan plak akuu. Dah bagitau 2hari lepas kottttt.  Tapi tak pe komitmen ko kan lagikk penting iyoo idokkkkk.

Abaikan yang itu, tak kan nak paksaa kann... 

Disebabkan nak makan Mcd dengan rege murah so kitorg tunggu jam kat dinding tepat jam 6.00pm.

Memang gile lawak.


Pastu sesi ambil gambar.

So ini lah hasilnya.

Tq abg Mcd amikkan..

Aksi bila berjimbaa..
Tini, Asikin, Iela
Yus & Semah
Sila lapar sekarang!!!!!!!
Sekali lagi cinta....^_^
Sesi menjual Butang/Pin tudung


N lasttt klik....




Love u kawan-kawan..

Semoga ikatan ini bukan takat disini.

Semoga ia kekal hingga ke bila-bila..















6 ulasan:

  1. best nye jumpa kwn2..

    singgah dr bloglist BA :)

    BalasPadam
  2. hehe..budak tu kalo nak study dan senyap..kena g library.. hehe.. xleh nak marah..xleh nak tension.. haha

    waa...sampai tggu pkl 6 tu... haha

    BalasPadam
  3. LI : Hehehe best sangat kn.

    Ara : skali skala best la..kalo hari2 hahaha..

    cma; tau xpe...tp gilex je die blajo snsorg..isk xley masuk ke otak kalo sy cm tuh.

    BalasPadam
  4. huhu... moon pon..kalau study.. klu boleh..sensorg dlm library..nak sunyi sehabisnya... boleh plak dia study bising2 yerk..

    BalasPadam
  5. @C.M.A @ CikMoonAdnan hehehe dah mmg die cm tu kot kan.. bese stdy dlm kebisingn

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

USA Today June 08 2016 E-book Download

English | 27 Pages | PDF | 22.85 MB Download: http://longfiles.com/r2ftepyhqnu6/USA_Today__June_08_2016.pdf.html... ========================...