TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Khamis, 5 Julai 2012

SESUAI TAK?





Ni aku nak tanya korang..

Dengan ikhlas dan baek hati..

Sila komen eh eh eh...

 Okey tak background / layout blog aku ni?

Korang nampak menarik ke tak?

Nampak suram ke tak ?

Nampak cam rimas tak ?


Sila komen dengan ikhlas okey... Terima kasih...

KEMALASAN

Salam semua. ??

Bek korang jawabb..

Aku nak cite kisah aku ngah malas bebenorrrrrrr..

Aku tak suke nak hadap wat report keje nih... 

Nak kena check sesatu..

 Nak tgok list tu sama ke tak..

 Nak tgok macam-macam..

Nak carik fail yag memcm..

Semuanyaa aku sorang?????

Bile tgok je fail report tu...

Malas boleh!!!!

Tu je nak bagi tau...

Idea nak type enntry pon kelautttttttttt...



..............................................................................................
p/s : tapi sempat tweet / fb lagikk... hohoho.. blog pon same...



.........................................

Usaha tangga kejayaan untuk habeskan puasa ganti lagi 2 hari sebelom Ramadhan menjelang...


 Jom layan.........


Segmen Bloglist Sii Nurul

Syarat untuk menyertai segmen ini adalah : 1. Hanya perlu Follow Blog Sii Nurul. 2. LIKE facebook page dan Subscribe youtube...