TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Jumaat, 27 Julai 2012

BELUM SEMPAT LAGI

Nak apdet pasal makan-makan sahur dan berbuka.

Tapi xde point.

Bila ada point keje ke laut melambaknyer.

Lepas tu terus lupa..

Lepas tu masa dah nak balik uma.

Kat uma mmg malas nak apdet.

Meh la layan lagu raya jer kat yuyuppp =You Tube

MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...