TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 7 Ogos 2012

NAFSU SERAKAH !!!




 










Makin nak raya makin membuak-buak nafsu serakah nak membeli gajet.
Hahaha bukan nafsu nak ber***n ye kengkawan.
Kang ada yang salah fahaman kesitu pulak.
Sebenarnya aku dah terpengaruh dek Samsung Galaxy SII.

Aku tak tahu ape yang menariknye sampai aku pon terjebak untuk memiliki.
Tapi belum dapat memilikinyer.
Jangan pulak disuruh aku bezakan dengan SIII, aku tak mampu weiiiiii....

Aku suka tengok nipisnyer tlepon tu..
Bile touch2 tu nampak cm ouhhhhh ayunyer sentuhan aku hahaha..

Bertapa lembutnya tangan aku untuk meng touch touch tlepon itu.
Aku pon tak tau mendalam sangat pasal SII nih..
Tapi mmg minat sangat.
Tak tau ape app yang ade dlm tlepon tuh.


Kalo ade yang menggunakan telepon brand samsung model SII ni meh lah komen.

Bagi tau kat aku ape yang best nyer, ape function dlm tlepon tu yang boleh wat aku lagi tertarik.



Sekian sila komen!!!


PakNuar.Photographer

Korang memerlukan  photographer untuk majlis bertunang, hari jadi, perkahwinan atau outdoor  bajet tapi gambar letop letops korang ...