TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Sabtu, 22 Februari 2014

Growell

Salam ari sabtu. Yeppiii kita cuti ya. Skang ni ado kt umh mertua. Jap lg nk g muar umh org kawan eh kawan kita kawen k. Tp tgu my hubby balik dari m.tanah anto adk ipo ntervw tudm ke tldm tah.

Asee macam tak g jer. Now pon dorg masej kt m.tanah lgik. So pjalanan mst makan masa sejam kot nk smp jasin. Ni aku tgah bertapa enjut anak dlm buai.

Ehh nak cite lain ni. Nak cite pasal growell. Growell ni nestum untuk baby. Ank aku si nafiz dah makn nestum tau. Memula je macam tolak dah maduk suapan yg ke 3 laju je die telan. Hehehe klako pon yer. Tp mak dia lg eksitet kot bg die makan. Eh jap je dah beso. Dulu kenit jer kan.

Growell ni aku bg 1hari 2kali jer. Pagi ngn petang. 2sudu besar growell pastu 1skop susu. Letak air panas sikit dan air suam. Pastu kacau sampai sebati. Haha mcm adunan kueh lak kan. Aku buat cair sikit lah. Xde lah pekat sangat.

Aku suap guna sudu tau. Ari tu aku try gune botol die xmo. Mungkin ingat bg dia susu kot. Albamdulillqh skg tgok die mkn nestum growell tu slera jer. Pas dah bagi makan trus cm hepi tau. Hehe. Lama kot die kenyang. Ni tgah tido.

Senang kje mak kau ni nafiz oi. Hahaha. Harapan die mkin sihatlah. Jgn lah kata tidak pada anmum. Sbb byk lagi susu anmum die tu.

Ehhh macam ngntok lakk mato ni.. Macan nak lolap jer.. Kalo korg nk tau detail pasal growell ni google jelah eh. Harga die rm9.90. hari tu aku beli kat nadira shop tesco peringgit. Beli skali 2 botol dapat lah diskaun. Dua botol rm18.00 jo.

Okey lah cm nk lolap jap. Korg gigih lah google klo nk tau sal growell tau.. K byeee.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...