TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Khamis, 11 Disember 2014

I CITY 2014

Jumaat lepas aku balik koje awal. Dalam 4sengah dah sampai rumah. En. Suami plak balik kol 3. So memang dah plan nak balik umah mak. Lepas makan dok lah lelepak depan tv jap. Anak pun kitorang lom amik lagi. Sebab barang hape pon lom pack nak balik umah mak kan. Tetibe terpacul dari mulut aku ni. Abg jom kita p i-city malam ni nak, lama dah tak pegi. Last pegi pun masa tu 2minggu pas kawen kalo tak silap. Ni dah ade anak moh le kite pegi. Lagi pun adik dah pandai jalan kan. Mesti die suke kan. Tengok lampu banyak tu. En.Suami cakap, okey ON. Kol 6 kita gerak. Sok pepagi kita balik kampung.

Awww sukeee sukee... Dalam kol5 camtu terus siap barang-2, maklumlah ade anak kan. Sume benda nak kena bawak. Aku besiap kat rumah, En.Suami amik anak kat pengasuh. So tinggal nak siapkan dak kenit tu jer. Tukarkan die baju pastu sesiap buat susu sebotol. Sebab die tu hura hara kalo dah tengok mak pak dia dah bersiap. Kebetulan ade plak adik ipar aku. So ajak skali jelah, kok penat nak balik memalam ni leh lah dorg tukar driver kan.

Layan gambar je laaa..














l
l
l
l
l
l
l
l
l





SCROLL DOWN






l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l


Feeling baru pas kawen rase hahahakkkktuiii =)
















Rabu, 10 Disember 2014

Volkswagen Polo Sedan Idaman Semua

Masa bebudak dulu aku suka ikut arwah ayah g maybank. Suke sangat lah kalo boleh tak miss. Suke tengok gambar rimau ngan kuning tu. Ade skali tu kene tinggal jadi tak dapat aku nak ikut. pergh boleh meraung. Yela dedulu mana ade online banking ni sume. Kalo nak beli barang kene g ATM dulu kua kan duit. Tapi skang ni dah mudah hanya hujung jari je. Katanya online banking kan.

Bila aku dah masuk sekolah baru ayah buatkan akaun maybank. Suka gila sebab nanti boleh tekan tekan kat mesin ATM tu. Tapi skang ni dah tak payah sesudah diri nak start engine kereta, menapak pegi atm mechine lagi. Nak beli barang pun guna online jer. Kalo dah xde cash dalam purse g shooping hulur card je kan senang. Memang taklah nak ke ATM sepanjang masa. Cash memang jarang lah dalam purse kan. 

Moh le reramai apply card skang. 

Apply for a Maybank Card now!
  1. SMS "APPLYCARD (space)12 Digit NRIC and send to 66628
    Cost of SMS shall be borne by Customer
  2. Call 1 300 88 66 88
  3. Visit www.maybank.com.my
  4. Visit any Maybank branch
  5. Visit any Maybank branch
  6. Next, just spend with us and get Complimentary Gifts!
    3,000X CBTL Contata Beverage Machine Spend above RM10,000
    5,000X Desktop Refrigerator Spend above RM5,000
    5,000X Barry Smith Elegent 19"Spend above RM3,000
    Plus you can also sign up for a Supplementary Card and get yourself a Juicer Bottle too!

More info klik jer MAYBANK

Nilagi satu nak bagi tauuuu.. Jeng jeng... Dengan adanya Maybank Credit Card atau Charge Card korang leh dapat VOLKSWAGEN POLO SEDAN.






Ayuhhhhh jom signup di MAYBANK







PakNuar.Photographer

Korang memerlukan  photographer untuk majlis bertunang, hari jadi, perkahwinan atau outdoor  bajet tapi gambar letop letops korang ...