TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Rabu, 29 April 2015

Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah


http://wanhanisahwanmat.blogspot.com/2015/04/jom-follow-blog-nisa-segmen-blogwalking.html
KLIK BANNER KALO NAK JOIN

Nah!!!, syarat-syaratnya :

1. Follow blog Nisa [wanhanisahwanmat.blogspot.com]
2. Like page-page "Berhantu Nisa" :

3. Follow google+ Nisa di [sini] kalau takde takpe.
4. Tulis entri yang bertajuk "Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah"
5. Copy banner di atas dan linkkan ke entri ini.
6. Publish dan paste link penyertaan anda di ruangan komen.


OK! Kepada followers yang bertuah, Nisa akan hadiahkan  Instant Shawl Magic  khas untuk 5orang sahaja, istimewa dari nisa !!


"Segmen Blogwalking +Hadiah Bertuah"

akan tamat pada 
15 Mei 2015.












Selasa, 28 April 2015

DIAN'Z VITAMIN FEEDBACK

Diantara feedback customer yang menggunakan DIAN'z VITAMIN. Korang boleh baca dan tengok testimoni yang dah menggunakan Dian'Z Vitamin. Dian'z Vitamin ni mudah dibawa kemana-mana je. Cuma campak je dalam handbag tu ya. Nak makan pun tak susah, kalo rasa tak leh nk telan just isap je sampai habis. 

Harga untuk sebotol RM80.00 Sem/IncludePostage
( Anda jimat RM6.00 )
Untuk sbh/swak add RM5.00
Dalam botol tu ade 60 biji 
Penggunaan : Hanya makan 1 biji Pagi dan 1 biji Malam.
Dengan 60 biji boleh bertahan selama sebulan.

Semua idamkan kecantikan ya dak ??

Jom apa tunggu lagi meh whatapps 0172937142

Kalau angpa tak mo beli pon tak pa ,kalo just nak tau lebih lanjut pasal Dian'z Vitamin ni pun boleh whatapps ok. 















Sesiapa yang nak beli lebih dari 1 botol pun boleh,
lagi menjimat katanya kan. 
Share dengan kengkawan opis pon boleh. 
Harga yang kita bagitau ni include postage utk sem sahaja. 
Untuk luar sem seperti sabah dan sarawak add rm5.00 jerr.

Harga untuk sebotol @ RM 80.00

Harga Untuk 2 Botol @ RM 150.00

Harga Untuk 3 Botol @ 1 Botol x RM 75.00 

Harga Untuk 4 Botol @ 1 Botol x RM 75.00 

Harga Untuk 5 botol ke Atas @ 1 Botol x RM65.00










DIAN'z VITAMIN sgt istimewa dalam menyelesaikan masalah kulit?


Kenapa DIAN'z VITAMIN sgt istimewa dalam menyelesaikan masalah kulit?


DIAN'z VITAMIN





Kenapa DIAN'z VITAMIN sgt istimewa dalam menyelesaikan masalah kulit?
 Sebiji vitamin ada 6000mg,sehari makan 2biji.

 Kandungan 6000mg: 

1000mg vitamin C dr berry - merawat jerawat,jeragat dan parut 

2000mg vitamin E dr maquiberry - lembabkan kulit, mengecilkan liang roma dan cegah kanser 

1000mg pure collagen dr ikan talapia - utk kulit lembut dan gebu 

2000mg glutathione - utk memutihkan kulit . 

1 botol (60biji) . 

CARA GUNA :

1biji pagi dan 1biji malam selepas makan.

Tablet boleh di hisap atau di telan. . 

PROMOSI DIAN'z VITAMIN RM80.00 free postage (60biji) 

* free postage (SM) +RM5 (SS) * jimat RM6.00 dari harga asal.

berminat boleh whataps 0172937142 



Feedback customer yang dah menggunakan DIAN'z VITAMIN 

Kesan Chicken pop


Customer kat atas ni baru lepas kena chicken pop ya. Hasil makan Dian'z Vitamin dalam masa 3 minggu Alhamdulillah tengok parut kat muka tu makin bersih .


Hilang Parut Wajah


Dainz Vitamin ni sesuai utk wanita dan lelaki juga. Bukan takat wanita je boleh gunakan ni. Lelaki pon boleh. Tengok feecback kat atas tu ya sayang semua.





whatapps 0172937142




Jumaat, 24 April 2015

Nak Tunjuk Gambar Seksi Di Tekak

Wahhhhh gambar seksiii nauulah nih.. Meh lah layan seksi dimata dan di tekak ye semua..

Salam Pagi Jumahat semua.  Lama kot tak share pape kat sini. Meh nak tepek gambar makan jer lah. Gambar je nampak good good good padahal gase belom tentu. tapi ikot tekak aku laki bini okey je Alhamdulillah semua dah masuk perot keh keh keh.

Kejadian siakap sweet sour ni hari senin lepas. Sebab puasa 1 rejab terus rasa cam feeling 1ramdhan palak. Tu yang cm nak msk special. Padahal mmg jarang nau nau nau nak masak best cmni. 

SIAKAP SWEET SOUR


Nasi Ayam Panggang nama nya kot. Kejadian hari selasa sebab puasa ganti. Kan dah kata feeling cam bulan ramadhan. Daun sup lupa nak beli tu nampak cam koboi je nasi tu. Ayam tu perap ngan halia, bawang putih, bawang merah, kicap manis, sos tiram pastu letak lah gula skit ngam garam skit. Ayam tu aku rebuskan dulu ye nnt bile panggang dalam owen tak lah lama sangat.

NASI AYAM PANGGANG OWEN

Kejadian hari rabu plak masih berpuasa ganti kan. Sambal sardin, kari telur ngan ulam salad sahajo. Tu kire rajin jugak tu smp 2 macam masak keh keh keh.

SAMBAL SARDIN, KARI TELUR , ULAM SALAD

Ni kejadian semalam khamis, okey ni aku tak puasa sebab tersarapan pulak pagi semalam nasi lemak ayam tea ice. amik kauuuu rugiii wooo. Tomyam Ayam Asal boleh nama diberi. Disebabkan tinggal ayam je dalam peti mari lah kita bertomyam sahajo. Udang, sorong atau seafood mmg xde ade ayam je ok. Ade carrot, brokoli hijau tu, bawang besar, tomato, cii besaq (cili api xdo ok) dan serai. So mari lebur je semua senang keje kan hiksss..

TOMYAM AYAM ASAL BOLEH

Ni kejadian pagi tadi plak. Mari lah bersarapan susu dutch lady strawberry ngan roto gardiner vanilla rm0.85 sen ye kengkawan, naik 0.05 sen.

SARAPAN JUMAAT


P/S : Menghitung hari nak tunggu bulan ramdhan jer. Semoga dapat bertemu ramadhan tahun ini dengan kesihatan yang sihat Alhamdulillah. Amin.






PakNuar.Photographer

Korang memerlukan  photographer untuk majlis bertunang, hari jadi, perkahwinan atau outdoor  bajet tapi gambar letop letops korang ...